Neler Yeni

Gaming gen tr güvenilir mi?

cgrky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
çağrı
1 ay once okudugum yorumlardan tedirgin olarak 3070 ti kasa ve monitör aldım bir sorun yaşamadım. Satış sonrası problem yaşasaydım ne olurdu bilemiyorum ama yinede olumsuz bir durum yaşamadım.

baranthemosby

80+ Bronze
https://www.gaming.gen.tr/urun/2613...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistemi almayı düşünüyorum şuan ama gaming gen tr güvenilir mi bilmiyorum daha önce hiç alışveriş yapmadım birde sistem hakkında yorum yapabilir misiniz çok anlamıyorumda bu işlerde
Evet. Güvenilir bir site. Çoğu yayıncı ve tanınan teknoloji kanallarının kendi takipçilerine oluşturduğu sistemlerin satıcısıdır. Hazır sistem almak için en iyi F/P sistemleri getiren markalardan birisidir. İnternet üzerinden şirket ile ilgili sorunlar yaşayanlar elbette var. Her marka ile sorunlar yaşıyoruz. İster istemez. Tek sıkıntısı kargolamanın geç olduğu gerçeği; Örneğin, site üzerinde Pazartesi geleceği söyleyen bir kargonuz varsa bu Çarşambaya, Perşembeye sarkabiliyor. Onun dışında kargonuzu dağıtıma çıktıktan sonra kargonuzun verdiğiniz adresten değil, şubesinden alacağınızı söyleyin kargonuz geldiğinde, sorumlu kargo şubesine gidip, kargonuzu orada açın ki sistem parçalarında veya kargo paketinde bir sorun oluştuğunda o an o sırada tutanak tutabileseniz. Sisteminiz, o bütçede uygun duruyor. Çıkabileceğiniz en üst düzey fiyat nedir?

Bigo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilgehan Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevap verdiğin için teşekkür ederim öncelikle çıkabileceğim en üst fiyat 13.250 tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,115
Üyeler
166,884
Son üye
erdmklc52
Top Bottom