Neler Yeni

Gaming gen tr kargoda sıkıntı olursa

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Ürünün kaç günde geldi

han599

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünün kaç günde geldi
Almadım ama alacağım inşallah her şey hazır sadece üründe sıkıntı olursa iade veya değişim yapıyorlar mı diye merak ediyorum

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Ben 3 gün önce sipariş verdim hala hazırlanıyor gözüküyor ve fatura hala düzenlenmemiştir diyor internete baktığımda bir sürü kişi kargoyla ilgili sıkıntılarını anlatmıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almadım ama alacağım inşallah her şey hazır sadece üründe sıkıntı olursa iade veya değişim yapıyorlar mı diye merak ediyorum
Araç varsa mağazadan teslimat seçip kendin almanı öneririm kargo sıkıntı yaratıyor anlaşılan ürünüm gelince bilgilendirme yaparım sana da ona göre ilerlersin

han599

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Han
Ben 3 gün önce sipariş verdim hala hazırlanıyor gözüküyor ve fatura hala düzenlenmemiştir diyor internete baktığımda bir sürü kişi kargoyla ilgili sıkıntılarını anlatmıştı

Araç varsa mağazadan teslimat seçip kendin almanı öneririm kargo sıkıntı yaratıyor anlaşılan ürünüm gelince bilgilendirme yaparım sana da ona göre ilerlersin
Tamamdır eyvallah

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
Gaming gen tr den ürün alıp kargoda ezilme vs durumunda üründe de hasar varsa değişim veya iade oluyor mu??
Sorun yaşamadım Manisada yaşıyorum hazır sistem aldım 1 hafta 10 gün içerisinde geldi ama sorun yok kargolamada. Zaten kargolamayı tek yapıyor gaming gen tr gerisi kargo firmasına bağlı yaşadığınız yerdeki kargo firması da iyiyse kargo dağıtıma çıkınca sorun yaşamazsın diye düşünüyorum

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Hocam sorun çıkacağını düşünmüyorum ancak siz ne olur ne olmaz kutu elinize geçtikten sonra açarken videosunu çekin güzelce.

han599

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Han

Kanka kargon geldimi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,385
İsim
uwu
Bnde sadece işlemci kutusu ezilmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri