Almadım ama alacağım inşallah her şey hazır sadece üründe sıkıntı olursa iade veya değişim yapıyorlar mı diye merak ediyorumÜrünün kaç günde geldi
Araç varsa mağazadan teslimat seçip kendin almanı öneririm kargo sıkıntı yaratıyor anlaşılan ürünüm gelince bilgilendirme yaparım sana da ona göre ilerlersinAlmadım ama alacağım inşallah her şey hazır sadece üründe sıkıntı olursa iade veya değişim yapıyorlar mı diye merak ediyorum
Tamamdır eyvallahBen 3 gün önce sipariş verdim hala hazırlanıyor gözüküyor ve fatura hala düzenlenmemiştir diyor internete baktığımda bir sürü kişi kargoyla ilgili sıkıntılarını anlatmıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Araç varsa mağazadan teslimat seçip kendin almanı öneririm kargo sıkıntı yaratıyor anlaşılan ürünüm gelince bilgilendirme yaparım sana da ona göre ilerlersin
Sorun yaşamadım Manisada yaşıyorum hazır sistem aldım 1 hafta 10 gün içerisinde geldi ama sorun yok kargolamada. Zaten kargolamayı tek yapıyor gaming gen tr gerisi kargo firmasına bağlı yaşadığınız yerdeki kargo firması da iyiyse kargo dağıtıma çıkınca sorun yaşamazsın diye düşünüyorumGaming gen tr den ürün alıp kargoda ezilme vs durumunda üründe de hasar varsa değişim veya iade oluyor mu??
Eyvallah sağolHocam sorun çıkacağını düşünmüyorum ancak siz ne olur ne olmaz kutu elinize geçtikten sonra açarken videosunu çekin güzelce.
Kanka kargon geldimiBen 3 gün önce sipariş verdim hala hazırlanıyor gözüküyor ve fatura hala düzenlenmemiştir diyor internete baktığımda bir sürü kişi kargoyla ilgili sıkıntılarını anlatmıştı
Araç varsa mağazadan teslimat seçip kendin almanı öneririm kargo sıkıntı yaratıyor anlaşılan ürünüm gelince bilgilendirme yaparım sana da ona göre ilerlersin
Kral yok hala bekliyorum şaka gibiKanka kargon geldimi
Aradım kargoya verildi bugün yarın gelir diyorlar bakalım …Kanka kargon geldimi
Hadi inşallah bakalımKral yok hala bekliyorum şaka gibi
Aradım kargoya verildi bugün yarın gelir diyorlar bakalım …
2 saat önce geldi parçalar eksiksiz ama aşırı derecede coil whine sesi var cızırtıHadi inşallah bakalım