genius mısın cıdden herseyı boyle kabul edıyo musunuzZaten stok durumuna göre değişiklik olacağını biliyor olman gerekiyor bunda garip bişey yok
Yanlış göndermiyorlar hocam. Bilerek hatalı gönderiyorlar. İnsanları aptl yerine koymak resmen bu. Belki iade etmezler fark etmezler diye bilerek hatalı gönderiyorlar.Sorun yaşamayanlar olduğu gibi sorun yaşayanda çok küçük firmaların vizyonsuzluğu çoğu kişi bu durumu yaşıyor yedirebilirsem hesabı yazık günah insanlar bir hevesle alıyorlar hadi yanlış gönderirsin de sonrası uğraştırıp duruyorlar..
Evet ediyorum ne var ki o zaman almasaydiniz zaten bunları söylüyorlar stok durumuna göre değişiklik olacak diyorlar bu kadar da abartmayın bence mükemmel fiyata sistem çıkarmışlar ne güzel daha ne istiyorsunuzgenius mısın cıdden herseyı boyle kabul edıyo musunuz
ulkenın halı neden boyle bellı oldu devam boyleEvet ediyorum ne var ki o zaman almasaydiniz zaten bunları söylüyorlar stok durumuna göre değişiklik olacak diyorlar bu kadar da abartmayın bence mükemmel fiyata sistem çıkarmışlar ne güzel daha ne istiyorsunuz
Kampanyalı sistem yapıyorsa firma ve buna belirli bir stok adedi belirliyor ise her parçadan o stok kadar olmalı hatta biraz fazlası olmalı ki sorunsuz bu işin altından kalksın ve elde parça kalmadığı zaman bu müşteri suçu değil firma suçu olduğu için 500 tl ucuz anakart takılmaz 200-300-500TL üstü parça takması gerekir. Aynı parayı ödeyen insanlara böyle saçma muamele yapılamaz.Zaten stok durumuna göre değişiklik olacağını biliyor olman gerekiyor bunda garip bişey yok
Hahaha bu lafimla ülkenin durumuna yorum yapman da çok iyiulkenın halı neden boyle bellı oldu devam boyle
Sizin fikriniz öyle ben öyle düşünmüyorumKampanyalı sistem yapıyorsa firma ve buna belirli bir stok adedi belirliyor ise her parçadan o stok kadar olmalı hatta biraz fazlası olmalı ki sorunsuz bu işin altından kalksın ve elde parça kalmadığı zaman bu müşteri suçu değil firma suçu olduğu için 500 TL ucuz anakart takılmaz 200 300 500 üstü parça takması gerekir. Aynı parayı ödeyen insanlara böyle saçma muamele yapılamaz.
Ben hak veriyorumSizin fikriniz öyle ben öyle düşünmüyorum
bunlara bu yaranır kardesımKöprülü bir fıkra vardı. O aklıma geldi. Milletin neyden hoşlandığı belli