Neler Yeni

Gaming.Gen.TR sitesinden asus tuf vg249q monitör alınır mı?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,193
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Güvenilir site, indirimde çok kart ve kasa aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Baran Çelik
Site güvenilir ve monitör iyi bildiğim kadarıyla

Bu modele de bakabilirsiniz.
Merhaba yeni bir sistem topluyorum ama elimde şuan ekran kartım var modeli gtx 750ti ileride değiştiricem ama bu ekran kartı hdmi 1.4 destekliyor fakat bu lg monitörün hdmi desteği 2.0 gtx 750ti ekran kartını bu monitöre hdmi ile bağlayabilir miyim ve herhangi bir sıkıntı olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım. İstediğiniz yerden alabilirsiniz hocam :). Sadece bilgi vermek amacıyla söyledim. Dediğim gibi 2 monitörde üzmez. Şu an LG'yi kullanıyorum. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Merhaba yeni bir sistem topluyorum ama elimde şuan ekran kartım var modeli gtx 750ti ileride değiştiricem ama bu ekran kartı hdmi 1.4 destekliyor fakat bu lg monitörün hdmi desteği 2.0 gtx 750ti ekran kartını bu monitöre hdmi ile bağlayabilir miyim ve herhangi bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartta DP portu var mı hocam?

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Kullanıyorum güzel monitör. Aoc ile arasında kalmıştım indirimde diye bunu almıştım. Arasında fiyat farkı var ise indirimde olanı alın.
Screenshot_1.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,615
Üyeler
162,716
Son üye
Mustafalustn
Top Bottom