M Mandastik 80+ Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 47 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Ahmet 19 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Faristod yazmış: Slate V2 PBM - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Buna da bakabilirsin. Devamı için tıklayın... Evet bu sistemi gördüm. Bileşenleri hakkında hiç fikrim yok ama.
Faristod yazmış: Slate V2 PBM - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Buna da bakabilirsin. Devamı için tıklayın... Evet bu sistemi gördüm. Bileşenleri hakkında hiç fikrim yok ama.
Faristod 80+ Bronze Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1,346 Dahası Reaksiyon skoru 1,088 Yaş 22 İsim Arda Aydın 19 Haziran 2021 #15 Mandastik yazmış: Evet bu sistemi gördüm. Bileşenleri hakkında hiç fikrim yok ama. Devamı için tıklayın... Özellik olarak senin beğendiğine en yakını bu. Tek bilmediğim şey ssd si kronik sorunlu falan olabilir hiçbir fikrim yok onu bilen biri cevaplar zaten yakın zmanda.
Mandastik yazmış: Evet bu sistemi gördüm. Bileşenleri hakkında hiç fikrim yok ama. Devamı için tıklayın... Özellik olarak senin beğendiğine en yakını bu. Tek bilmediğim şey ssd si kronik sorunlu falan olabilir hiçbir fikrim yok onu bilen biri cevaplar zaten yakın zmanda.