Beyler sinerji den sistem alacaktım ama garanti falan yazmayınca bı iskillendim gaming gen de keza şikayet var da yorumlarını gördüm kötü diyorlar sizce ne yapmalıyım güvenilir bı site yokmu hazır sistem için monitör dahil bütçem 28 bin
İkisi de güvenilir. Satıcılar garanti vermez zaten, donanım arızası olduğunda ilgili parçanın servisine başvuran gerekir.
2 yıl garantil sistem yazıyor amaİkisi de güvenilir. Satıcılar garanti vermez zaten, donanım arızası olduğunda ilgili parçanın servisine başvuran gerekir.
Aga garantisi varmıGamin gen güvenilir oradan sistem aldım bı tık ben alırken müşteri hizmetlerini bağlanırken çok geç bağlanıyordu 30 dk beklediğimi hatırlıyorum
sence bu kadar büyük firmalar garantisiz ürün satarmı sorduğun soru çok saçma2 yıl garantil sistem yazıyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga garantisi varmı
Gaming gen de şüphem yok ama sinerji de yazmayınca iskillendim agasence bu kadar büyük firmalar garantisiz ürün satarmı sorduğun soru çok saçma
Var tabikide bilmeyenler yoruma dökülmüş yok garantisi yok şu bu neye dayanarak firma kötülüyolar anlamıyorum2 yıl garantil sistem yazıyor ama
Aga garantisi varmı
Hepsi var kardeşim sinerji alışveriş yaptım gaming gen de ama sinerji şurayı kötü ulan 2 bin lira alışveriş yapıyorsun utanmadan kargo parası ek olarak alıyorlarGaming gen de şüphem yok ama sinerji de yazmayınca iskillendim aga
Sinerji de garanti varmı ağa gaming gen de varVar tabikide bilmeyenler yoruma dökülmüş yok garantisi yok şu bu neye dayanarak firma kötülüyolar anlamıyorum
Hepsi var kardeşim sinerji alışveriş yaptım gaming gen de ama sinerji şurayı kötü ulan 2 bin lira alışveriş yapıyorsun utanmadan kargo parası ek olarak alıyorlar
Var kardeşim sıkıntı yok ben kaç defa sinerji sıvı soğutucu felan aldım sıkıntı yokSinerji de garanti varmı ağa gaming gen de var
Sağol ağa o zaman garantisi varsa PC nin istettiyorumVar kardeşim sıkıntı yok ben kaç defa sinerji sıvı soğutucu felan aldım sıkıntı yok
Tabikide hayırlı Olsun şimdiden kardeşimSağol ağa o zaman garantisi varsa PC nin istettiyorum