yalnız adam4
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Kargo parası yok shenzhende.Em6l cidden daha iyisi em6l alcam hocam ew300 kargo ile kaça gelicek belli mi
Kargo parası yok shenzhende.Em6l cidden daha iyisi em6l alcam hocam ew300 kargo ile kaça gelicek belli mi
Ben var sanmıştım peki eml6 alsam daha mı iyi mKargo parası yok shenzhende.
Evet. Shenzhenden em6l almak en iyisi olur.Ben var sanmıştım peki eml6 alsam daha mı iyi m
Hexadan sonraEvet ew300 fiyatına göre en iyisi.
Em6l > hexa> ew300 doğru mu ? @yalnız adam4Hexadan sonra
Oyun için ew300 hexa'dan iyi.Em6l > hexa> ew300 doğru mu ? @yalnız adam4
Ew300 o kadar iyi mi cidden em6l kadar var mı kalitesiOyun için ew300 hexa'dan iyi.
Sana şöyle bir puanlama ile anlatayımEw300 o kadar iyi mi cidden em6l kadar var mı kalitesi
Teknik olarak hexa > em6l > ew300 oyun için em6l>hexa diyebiliriz. Yani hexa teknik olarak hepsinden daha iyi çünkü teknik olarak 100 dolar bandındaki en iyi kulaklık ve performansının 150-200 dolarlik kulakliklarla yarıştığı söyleniyor. Ama çok bass ariyorsan em6l ile git onun dışında hexa tabii.Em6l > hexa> ew300 doğru mu ? @yalnız adam4
Hexa nasıl em6l den iyi oluyor daha ucuz em6l denTeknik olarak hexa > em6l > ew300 oyun için em6l>hexa diyebiliriz. Yani hexa teknik olarak hepsinden daha iyi çünkü teknik olarak 100 dolar bandındaki en iyi kulaklık ve performansının 150-200 dolarlik kulakliklarla yarıştığı söyleniyor. Ama çok bass ariyorsan em6l ile git onun dışında hexa tabii.
Sana şöyle bir puanlama ile anlatayım
Em6l - 7/10
Ew300 - 6/10
Hexa - 6/10
Doğru mu cidden?Teknik olarak hexa > em6l > ew300 oyun için em6l>hexa diyebiliriz. Yani hexa teknik olarak hepsinden daha iyi çünkü teknik olarak 100 dolar bandındaki en iyi kulaklık ve performansının 150-200 dolarlik kulakliklarla yarıştığı söyleniyor. Ama çok bass ariyorsan em6l ile git onun dışında hexa tabii.
Hexa 1dd 3ba varken em6l 1dd 4ba var nasıl daha iyi oluyor hexa anlayamadım farklı bir yapısı mi varHexa nasıl em6l den iyi oluyor daha ucuz em6l den
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru mu cidden?
Hexa TEKNİK olarak daha iyi. Sana şunu soyliyeyim bass istiyosan em6l ile git onun dışında hexa kesinlikle.Hexa nasıl em6l den iyi oluyor daha ucuz em6l den
Doğru mu cidden?
Hexa 1dd 3ba varken em6l 1dd 4ba var nasıl daha iyi oluyor hexa anlayamadım farklı bir yapısı mi var
Oyun için em6l.Hexa nasıl em6l den iyi oluyor daha ucuz em6l den
Doğru mu cidden?
Hexa 1dd 3ba varken em6l 1dd 4ba var nasıl daha iyi oluyor hexa anlayamadım farklı bir yapısı mi var
Ben ağırlıklı oyun için istiyorum ondan em6l alicamHexa TEKNİK olarak daha iyi. Sana şunu soyliyeyim bass istiyosan em6l ile git onun dışında hexa kesinlikle.