1800 TL koltuğa vereceğine efsane bir ssd alabilir sin. Şahsen normal bir ev kullanıcısı olsam. Pc im de her şey tamı tamına olacak ki gaming koltuğa sıra gelsin. 1800 TL ye Update edilecek çok donanım varKusura bakmayın katagori bulamadım bunu seçtim 1800 TL ve altı gaming koltuk önerebilecek var mıdır üstü olmasın lütfen
iyi güzel dedin kral ama olmasa söylemem zaten ama teşekkürler düşüncen için1800 TL koltuğa vereceğine efsane bir ssd alabilir sin. Şahsen normal bir ev kullanıcısı olsam. Pc im de her şey tamı tamına olacak ki gaming koltuğa sıra gelsin. 1800 TL ye Update edilecek çok donanım var
Herhangi bir mobilyacıya nasıl bir koltuk istediğini söyle, 500₺ civarına Xdrive' dan daha iyi koltuk yaparlar. Kalan parayla da depolama ya da başka ekipman alırsın.Kusura bakmayın katagori bulamadım bunu seçtim 1800 TL ve altı gaming koltuk önerebilecek var mıdır üstü olmasın lütfen
tabii ki karar senin. 1800 TL ya xpg s50 pcıe 4 ssd alınabilir. Efsane bişey. Yada anakart Update yada 240 Hz bir monitör biraz daha bütçe ileiyi güzel dedin kral ama olmasa söylemem zaten ama teşekkürler düşüncen için