600₺-800₺ civarı mikrofonlu kulaklık istiyorum
Yoğunlukla fps oynuyorum
James Donkey 711-712 serisi dikkatimi çekiyor
çok büyük ve ağır kulaklık onlar bir süre sonra kafa ağrıtıyor. Havit iyidir600₺-800₺ civarı mikrofonlu kulaklık istiyorum
Yoğunlukla fps oynuyorum
combatry kodu ile %15 indirim: 849,15TLHavit Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık - Kırmızı/Beyaz
53mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör 110 dB ±3dB Hassasiyet 20 Hz - 20 kHz Frekans 2.0m ±%10 Kablo Uzunluğu 3.5mm Jack Bağlantı 2 Yıl Distribütör Garantiwww.havitstore.com.tr
hocam havit markasını ilk defa görüyorum 7.1 de yokki hemçok büyük ve ağır kulaklık onlar bir süre sonra kafa ağrıtıyor. Havit iyidir
İyi bir marka mıhocam havit markasını ilk defa görüyorum 7.1 de yokki hem
James donkeyden iyidir kanka havit güzel markadır alabilirsinhocam havit markasını ilk defa görüyorum 7.1 de yokki hem
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi bir marka mı
Havit markası bu bütçelerde F/P ürünler üreten bir marka epey sitesinden ürünün özelliklerine göz atın.hocam havit markasını ilk defa görüyorum 7.1 de yokki hem
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi bir marka mı
Bu bütçe ile çok iyi bişe alamazsınız. Almışken ya iyi alın ya da hiç almayın bence. Bütçeniz en azından 1200-1500 olsa uzun süre götürecek bişe alabilirsiniz. Normalde Gamepower asla önermem ama bu beğeniliyor ben de şahsen beğeniyorum fujin 7.1 tavsiye ederim. Abdullah abi de incelemesini yapmıştı zaten. Cepte kalsın bu önerim.600₺-800₺ civarı mikrofonlu kulaklık istiyorum
Yoğunlukla fps oynuyorum