Neler Yeni

gaming kulaklık önerisi

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
arctis 3 almak istiyordum fakat demin kullanıcı yorumlarını gördüm ve ses kalitesinin kötü olduğunu söylüyordu 3 4 kişi. kulaklık önerisi yapabilir misiniz? fiyatına değer olsun istiyorum max 900 verebilirim ama 700 800 seviyesi olursa çok iyi olur klavye için de para arttırmam gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
İbrahim Özkara
Bende arctis 3 var ses kalitesi kötü ama rahat. Anakartının ses kartı iyiyse alınabilir. 2.5 yıl oldu bende pedler yeni yeni soyulmaya ve sökülmeye başladı.

ARDELENO

80+ Bronze
Medusa kullanıyorum. Geçen yıl indirim ile 175 liraya almıştım ancak takınca aşırı büyük duruyor. Eğer Görünüşüne önem vermiyorsan güzel kulaklık ancak şuanki fiyatı 300 lira civarı. Değer mi pek emin olamadım.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Medusa kullanıyorum. Geçen yıl indirim ile 175 liraya almıştım ancak takınca aşırı büyük duruyor. Eğer Görünüşüne önem vermiyorsan güzel kulaklık ancak şuanki fiyatı 300 lira civarı. Değer mi pek emin olamadım.
çok kaba ve ışıklı olsun istemem. sade olursa, arctis 1 veya 3 gibi, dışarıda da kullanabilirim ve extra dışarıda kullanacağım kulaklığa ihtiyacım kalmamış olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
İbrahim Özkara
çok kaba ve ışıklı olsun istemem. sade olursa, arctis 1 veya 3 gibi, dışarıda da kullanabilirim ve extra dışarıda kullanacağım kulaklığa ihtiyacım kalmamış olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

up
O zaman önerim razer blackshark v2 modeli tavsiyem veya corsair void 7.1 modeli bende bunlardan birini almayı planlıyorum

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
Ankerler gerçekten iyi ürünler üretiyor kulaklığını bir kaç yerde önerdiler lakin o esnada Asus TUF H3 Kırmızı kargodaydı daha da iptali ile uğraşmak istemedim.Stinger'ın yanlışlık ile PS4 versiyonunu sipariş ettim.Sesi iyiydi ama kulaklık H3 göre biraz daha ufaktı.H3 daha oturaklı ve konforlu.Sesi gayet iyi ve yüksek + B450 Tuf anakartım AI noise cancelling ( yapay zeka çevresel sesleri ortadan kaldırma ) özelliğini bu kulaklık ile aktif ettim.Reklamında dendiği gibi kristal berraklığında mikrofonu.Ellerimle alkış yaparken ve arkada başkaları otururken o seslerin hiçbirini duymadı discordda arkadaşlarım.Şahsen denedim tavsiyem H3 olabilir bu açıdan.

Firstmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ilkay berber
arctis 3 almak istiyordum fakat demin kullanıcı yorumlarını gördüm ve ses kalitesinin kötü olduğunu söylüyordu 3 4 kişi. kulaklık önerisi yapabilir misiniz? fiyatına değer olsun istiyorum max 900 verebilirim ama 700 800 seviyesi olursa çok iyi olur klavye için de para arttırmam gerekiyor
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...krofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,4889209.html eğer güzel bir indirim yakalarsan öneririm sade şık ve kaliteli bir kulaklık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,920
Üyeler
163,904
Son üye
cagofedaisi
Top Bottom