far cry primal , valorant, cs2 , the hunter, gta 5 (fivem), forza horizon 4, tomb rider, ark survival evolved,battlefield 1 ve 5 vb. oyunlarda güzel fps değerleri verip çok ısınmayacak bir laptop arıyorum 1tb m2 ssd ve 32 ram olursa iyi olur.
önerilerinize açığım normalde masaüstücüyümdür fakat üniversite okuyorum mecbur laptop alıcam beni şöyle 4 5 yıl götürse iyi olur .
bunu önerdiler ama işlemcisi çok güçlü o yüzden çok ısınır gibi geliyor sonradan sıkıntı çıkartır mı çok ısındığı için bir de fan sesi aşırıymış aydınlatırsanız sevinirim.
önerilerinize açığım normalde masaüstücüyümdür fakat üniversite okuyorum mecbur laptop alıcam beni şöyle 4 5 yıl götürse iyi olur .
Slayer[4] 7-4070 QHD+ 240Hz - Game Garaj
Slayer [4] 7-4070, 14.Nesil Intel Core 14700HX işlemcili, Nvidia GeForce RTX 4070 ekran kartı ve 240Hz IPS paneli ile Slayer[4] 7XL-4070 notebook, taşınabilir bilgisayar, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
bunu önerdiler ama işlemcisi çok güçlü o yüzden çok ısınır gibi geliyor sonradan sıkıntı çıkartır mı çok ısındığı için bir de fan sesi aşırıymış aydınlatırsanız sevinirim.