bende 1660ti var gayet iyi oynatıyor. tabii ki masaüstü ile perfromans farkı var ama şuan ekran kartı piyasası çok karışık fiyatlar iyice uçtu.Merhabalar. Ortalama 10k fiyat ile gtx 1660ti ekran kartı olan laptop bulunabiliyor. Aynı bütçede Masaüstü alırsam(monitör dahil) arada ne kadar bir fark olur. Ayrıca gaming laptoplar oyun konusunda üzer mi?
Gaming laptop oyun konusunda üzmez sonuçta adı gaming laptop değil miMerhabalar. Ortalama 10k fiyat ile gtx 1660ti ekran kartı olan laptop bulunabiliyor. Aynı bütçede Masaüstü alırsam(monitör dahil) arada ne kadar bir fark olur. Ayrıca gaming laptoplar oyun konusunda üzer mi?
Hocam bir sorum daha vardı. Gtx 1660ti bulunabiliyor ama bulamazsan 1650ti almayı düşünüyorum. O kart nasıldır acaba?Gaming laptop oyun konusunda üzmez sonuçta adı gaming laptop değil mi
Masaüstünde aynı fiyata daha iyi bir sistem toplayabilirsin, işlemci performansı daha iyi olan, 16gb Rama sahip, daha soğuk bir bilgisayar fakat ekran kartı işi bozuyor işte.. Bu arada için rahat olsun 1660ti ekran kartının piyasada oynatamadığı oyun yok. Zamanında 2000 civarındayken rtx alacağım kafasıyla almamıştım şimdi hiç ekran kartım yok.
Sıralama şöyleHocam bir sorum daha vardı. Gtx 1660ti bulunabiliyor ama bulamazsan 1650ti almayı düşünüyorum. O kart nasıldır acaba?
Masaüstü olursa monitör de alacak 10k içindeMasaüstü ekran kartlarıyla laptop ekran kartları bir değil, 10k’ya şu anda 1660 superli sistemler bulunur ki bu da mobil gtx 1660 ti’den iyidir. Eğer çok sık bir yere gitmiyorsan ve sürekli evdeysen masaüstü öneririm, o laptop evden çıkmazsa para boşa gider çünkü. Ha eğer çok sık seyahat eden biriysen laptop alabilirsin gtx 1660 ti üzmez.
Adı üstünde "Gaming" = OyuncuMerhabalar. Ortalama 10k fiyat ile gtx 1660ti ekran kartı olan laptop bulunabiliyor. Aynı bütçede Masaüstü alırsam(monitör dahil) arada ne kadar bir fark olur. Ayrıca gaming laptoplar oyun konusunda üzer mi?