mailine gelmişse geçerli olur diye biliyorumarkadaşlar geçen gün faturaları düzenlerken yanlışlıkla mousemin faturasını da çöpe atmış bulundum teknosadan almıştım acaba faturası olmasa bile garantisi hala geçerli sayarlar mı?
teknosaya söyle verirler fatura yaarkadaşlar geçen gün faturaları düzenlerken yanlışlıkla mousemin faturasını da çöpe atmış bulundum teknosadan almıştım acaba faturası olmasa bile garantisi hala geçerli sayarlar mı?
teknosanın web sitesinden almıştım postada da e arşiv faturayı bulamadım acaba teknosaya yazsam e arşiv fatura yollarlar mıteknosaya söyle verirler fatura ya
ben vatandan pc toplamıştım faturasını kaybetmiştim gittim söyledim çıkardılar hemen yapar teknosada
dene bakalım bilemiyorum ama altı üstü fatura gönderirler diye düşünüyorumteknosanın web sitesinden almıştım postada da e arşiv faturayı bulamadım acaba teknosaya yazsam e arşiv fatura yollarlar mı
çıkmaz sanırım isim soyisimden bulurlar,ya da çıktısını al koy bi kenarae arşiv fatura gönderdiler de garantiye gönderirken sıkıntı çıkartmaz değil mi bu?