Neler Yeni

garanti geçerli olur mu?

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
arkadaşlar geçen gün faturaları düzenlerken yanlışlıkla mousemin faturasını da çöpe atmış bulundum teknosadan almıştım acaba faturası olmasa bile garantisi hala geçerli sayarlar mı?

Receb İvedik

80+ Bronze
arkadaşlar geçen gün faturaları düzenlerken yanlışlıkla mousemin faturasını da çöpe atmış bulundum teknosadan almıştım acaba faturası olmasa bile garantisi hala geçerli sayarlar mı?
mailine gelmişse geçerli olur diye biliyorum

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
teknosaya söyle verirler fatura ya
ben vatandan pc toplamıştım faturasını kaybetmiştim gittim söyledim çıkardılar hemen yapar teknosada

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teknosaya söyle verirler fatura ya
ben vatandan pc toplamıştım faturasını kaybetmiştim gittim söyledim çıkardılar hemen yapar teknosada
teknosanın web sitesinden almıştım postada da e arşiv faturayı bulamadım acaba teknosaya yazsam e arşiv fatura yollarlar mı

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
teknosanın web sitesinden almıştım postada da e arşiv faturayı bulamadım acaba teknosaya yazsam e arşiv fatura yollarlar mı
dene bakalım bilemiyorum ama altı üstü fatura gönderirler diye düşünüyorum

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Ufuk
umarım sorununu çözersin ama muhtemelen arkadaşların dediği gibi aldığın ürünleri adınıza kayıtlıdır diye faturasını alabilirsin aldığın yerden diye düşünüyorum gene bir araştırsan iyi olur.

Top Bottom