Neler Yeni

Yardım Garanti ile degistirilen rx580 v 5500xt

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Merhaba,
***Kisaca size sormak istedigim kısım aşağıdadir.***
Garanti kapsamında servise göndermis olduğum gigabyte aorus rx 580 8gb OC ekran kartı artık uretilmedigi için yerine sıfır 5500xt 8 gb gonderdiklerini soylediler.
Ben Rx 580 ekran kartından memnundum çok temiz oc bile yapmadan kullanmistim zaten pc den çok anlayan birisi değilim lakin rbg ışıklı olmasini seviyordum kasamin konseptine uymustu ve çok temiz kullandığımi bildiğim için bu değişim açıkçası pek içime sinmedi.
***Kisaca;
Yerine gonderdikleri 5500 xt 8gb benim ekran kartım rgb ışıklı aorus rx 580 8gb daha mi iyi? Sizce Gerçekten sıfır ürün mu göndermişlerdir?Bu takastan memnun kalmazsam daha ust bir model talep edebilir miyim veya tecrübe onerilerinizi duymak isterim.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Merhaba,
***Kisaca size sormak istedigim kısım aşağıdadir.***
Garanti kapsamında servise göndermis olduğum gigabyte aorus rx 580 8gb OC ekran kartı artık uretilmedigi için yerine sıfır 5500xt 8 gb gonderdiklerini soylediler.
Ben Rx 580 ekran kartından memnundum çok temiz oc bile yapmadan kullanmistim zaten PC den çok anlayan birisi değilim lakin rbg ışıklı olmasini seviyordum kasamin konseptine uymustu ve çok temiz kullandığımi bildiğim için bu değişim açıkçası pek içime sinmedi.
***Kisaca;
Yerine gonderdikleri 5500 xt 8gb benim ekran kartım RGB ışıklı aorus rx 580 8gb daha mi iyi? Sizce Gerçekten sıfır ürün mu göndermişlerdir?Bu takastan memnun kalmazsam daha ust bir model talep edebilir miyim veya tecrübe onerilerinizi duymak isterim.
rx 5500xt çok daha iyi olmuş çok daha güçlü

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Rx 5500 xt marka modeli nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's

90's