Neler Yeni

Garantisi olan 2.El PSU alınır mı??

UgurhanK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğurhan
Arkadaşlar ben fp sistem aldım ve bu kasada powerboost bir psu var ve kasayı bu psu ya emanet edemeyeceğim. Ancak sıfır psu fiyatlarıda oldukça pahalı şöyle bir psu buldum alınabilirmi garantiside var: Aerocool 2.El Psu

Bu psu dışında ucuz ve güvenilir bir markadan 500-550w bir sıfır psu bulabilirmisiniz.

Son düzenleme:

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
Hocam aldığınız sistemde ki psu ya satsanız ve şuan halihazırda duran paranızın üstüne ekleyip güzel bir psu alamaz mısınız

UgurhanK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğurhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aldığınız sistemde ki psu ya satsanız ve şuan halihazırda duran paranızın üstüne ekleyip güzel bir psu alamaz mısınız
Abim ile ortak aldığımız için onun izni olacağını çok düşünmüyorum ayrıca powerboost psu satabileceğimide düşünmüyorum :D ama sıfır bir psu önerirsen bir süre bu psu yu kullanıp para biriktirip bir psu alabilirim :)

Son düzenleme:

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
Abim ile ortak aldığımız için onun izni olacağını çok düşünmüyorum ayrıca powerboost psu satabileceğimide düşünmüyorum :D ama sıfır bir psu önerirsen bir süre bu psu yu kullanıp para biriktirip bir psu alabilirim :)
Hocam fsp markası güvenilirdir. Bütçenizi çok fazla zorlamamak için Şuan bu psu alınabilir. https://ty.gl/ptin1z4st8

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,718
İsim
Oozdmrsm
Top Bottom