Neler Yeni

Garantiye gönderdiğim PC kasası ürün kırık geldi ne yapabilirim

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,083
İsim
Mehmet Aslan
@-Mehmet- ürün ellerine ulaşmış dostum bugün teknik servis ekibi sitede güncelledi durumu ön testte diye gözüküyor sence tam olarak nasıl bi yol izlemeliyim. Ürün değişimi konusunda kasayı değiştirseler yeter mi yoksa diğer parçalarıda değiştirmeleri için diretmelimiyim hasar alıp almadıklarını bilmiyorum ne yapmalıyım sence
cam küçük parçalara ayrılacak şekilde mi parçalanmış ? Diğer bileşenlere sıçradığını gördün mü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan b
evet kasanın içinde ses vardı ve büyük bi parçası anakarta ssd ye işlemciye falan kargoda sallanırken muhtemelen baya çarpmış

Palo DAYI 👑

80+ Gold
evet kasanın içinde ses vardı ve büyük bi parçası anakarta ssd ye işlemciye falan kargoda sallanırken muhtemelen baya çarpmış
büyük ihtimal kargo kaynaklı ama iyi paketleme olmadıysa gönderen firmada hatlı sayılır
kendim yaparım dersen parçaları sök ve cam varmı yokmu iyice bak temizle derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan b
dostum konuyu tam okumadın son mesajı tek okudun sanırım ürün tekrar garantide
Mesaj otomatik birleştirildi:

@-Mehmet- cevabınızı bekliyorum hocam teşekkür ederim.

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,083
İsim
Mehmet Aslan
Burada şirket ile konuşman lazım hocam , hasar kontrol yapmışlardır muhtemelen ama ne kadar güvenebilirsin orası var. Arayıp konuş , durumu belirt , mümkünse diğer parçaları da değiştirirler , dediğim gibi onu konuşarak halledeceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,726
Üyeler
168,825
Son üye
cagri1212
Top Bottom