Neler Yeni

Gasket elite 3274 TL

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Bu kafayla devam edersen gamepower sana o klavyeyi 5000tl'e de satar çinden çıktığı gibi alırsınız :D hayırlı olsun diyim o zaman
dfgdfgdfgdfgdfg elimi bile sürmem ona korkma. Kafaya bak ya sırf Türkçe keycap yok diye almayın aldırmayın diyor. Diğerini Mars'ta mı üretiyorlar?

Hamza K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hamza Kağan ERATA
Şu klavyeyi 2 hafta önce aldım, tepki süresi muazzam. Hall Effect olarak piyasada en uygun klavye diyebilirim.
tasarımı çok hoş

thecrowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan
Genelleme yapma kardeşim sen hala klavyeye bakarak yazı yazıyorsan, tuşların yerlerine bakarak yazı yazıyorsan o da senin aklının şüpheli bir durumda olduğundandır o halde.
Bu zihniyet yüzünden özelleştirmeye gerek yok. Gamepower doğru yolda fabrikadan halkaaaa direk getir böyle güzel kardeşlerim alır askdljsad hayırlı olsun canım. (Klavyeye bakmadan yazılmıştır) asdjklsahfkasd

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Bu zihniyet yüzünden özelleştirmeye gerek yok. Gamepower doğru yolda fabrikadan halkaaaa direk getir böyle güzel kardeşlerim alır askdljsad hayırlı olsun canım. (Klavyeye bakmadan yazılmıştır) asdjklsahfkasd
Birader sen ne ayaksın ayıkamadım. Bizimle aynı şeyi başka şekilde anlayarak söylüyor olabilir misin?

thecrowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan
Birader sen ne ayaksın ayıkamadım. Bizimle aynı şeyi başka şekilde anlayarak söylüyor olabilir misin?
3.500TL'e çinden fason üretilip burada satılan bir klavyeyi övmeni anlayamıyorum. Türkçe dizilimi yaptırmaları cok basit bir şey ona bile özen gösterilmeyen bir ürünü yağlandırıp ballandırmanızı anlayamıyorum. Eleştiri yapıyorum beni taşlıyorsunuz. Oyun çıkar türkçe dil desteği gelmez, Gamepower klavye getirir türkçe olmaz. Diyorum ki bize dandik malı yüksek fiyata iteliyorlar. Sende diyorsun ki FİYATI AZ GELMİŞ BİRAZ DAHA YÜKSELTSİNLER :D neyse daha fazla tartışmıcam Al kardeşim hayrını gör

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
3.500TL'e çinden fason üretilip burada satılan bir klavyeyi övmeni anlayamıyorum. Türkçe dizilimi yaptırmaları cok basit bir şey ona bile özen gösterilmeyen bir ürünü yağlandırıp ballandırmanızı anlayamıyorum. Eleştiri yapıyorum beni taşlıyorsunuz. Oyun çıkar türkçe dil desteği gelmez, Gamepower klavye getirir türkçe olmaz. Diyorum ki bize dandik malı yüksek fiyata iteliyorlar. Sende diyorsun ki FİYATI AZ GELMİŞ BİRAZ DAHA YÜKSELTSİNLER :D neyse daha fazla tartışmıcam Al kardeşim hayrını gör
Kardeşim bizde aynı şeyden bahsediyoruz. İyi misin kıymetli kardeşim? Bak bende adamlar 250 ye üretip 1500 e satıyorlar demişim. Bizde seninle aynı şeyi söylüyoruz.

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berat
Gamepower özelinde konuşmuyorum ben dostum. Gamepower almam aldırmam zaten kimseye orası ayrı konu.

Son düzenleme:

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Yağız Berk Özel
Aula faşistleri yeter artık her klavye konusunun altına f75 önermeyin, ben de aldım yarın elimde olacak tamam ama şu ayrıma iyi varın f75 dandik bir ürün , yalnızca fiyatına göre iyi o kadar. Asus azoth için konu açan adama f75 al diyen var.
Ucuz etin yahnisi işte üreticiden 29 dolara alıyorsun ki o da brüt fiyatı, neredeyse her zaman indirimde bu ürün
Tamam şu an overrated bir ürün olabilir ama dandik bir ürün demeniz aşırı saçma klavyenin 2000 TL'de bile rakibi yok.
Bu fiyata harfleri bile türkçe olmayan klavye alanın aklından şüphe ederim. Zahmet edip türkçe klavye satsınlar. ALMAYIN ALDIRMAYIN alıştırmayın. O kadar keriz oldukki adamlar artık türkçeleştirmeden getirip satıyor önümüze ne koysak yiyoruz. YEMEYİN.
Çok güzel bir şey istemişsiniz ama asıl istemeniz gereken şey Türkçe düzen klavye üretilmesi değil piyasada 400-600 TL'ye kaliteli Türkçe keycap olması.
Bu kafayla devam edersen gamepower sana o klavyeyi 5000tl'e de satar çinden çıktığı gibi alırsınız :D hayırlı olsun diyim o zaman
Satsın kimsenin umrunda olmaz Gamepower'ın bu klavyesini 5000'e alacağıma gider manyetik switch klavye alırım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,244
Üyeler
161,011
Son üye
mertduyul
Top Bottom