Neler Yeni

Gaziantep'te canlı bomba süsü veren şahıs vuruldu

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Gerçek bomba var mıymış yok muymuş bilmiyorum ama gerçekten bomba olsa ve patlatmak istese on defa patlatırdı.
Yanlış saymadıysam 11 el mermi ateşleniyor anca etkisiz hale getiriyorlar. 1 bilemedin 2. mermide kafadan isabetle indirmeleri lazımdı.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçek bomba var mıymış yok muymuş bilmiyorum ama gerçekten bomba olsa ve patlatmak istese on defa patlatırdı.
Yanlış saymadıysam 11 el mermi ateşleniyor anca etkisiz hale getiriyorlar. 1 bilemedin 2. mermide kafadan isabetle indirmeleri lazımdı.
Hocam birçok polis videosu anı gelişen durumalr izledim birçok ülkenin polisi müdahale edebiliyor bizim polisimizde kaç el sonra hedefi tutturmasi enteresan

Adam patlarsa ordaki polislerin kurtuasi çok zor mesafeyi korumuyorlar vs detaya girmeyeceğim daha iyi eğitim verilmeli

Arkadaki iki polis istemeyerek öndeki 2 polis arkadaşlarına vurabilirlerdi acı çok yanlış

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
أعتقد أن العرب فعلوها ، حظا سعيدا للمهاجرين غير الشرعيين ، إدارة حزب العدالة والتنمية.
tercume:Bence araplar yaptı.kaçak göçmenler hayırlı olsun akp yonetım

Kontfire

80+ Silver
Hocam birçok polis videosu anı gelişen durumalr izledim birçok ülkenin polisi müdahale edebiliyor bizim polisimizde kaç el sonra hedefi tutturmasi enteresan

Adam patlarsa ordaki polislerin kurtuasi çok zor mesafeyi korumuyorlar vs detaya girmeyeceğim daha iyi eğitim verilmeli

Arkadaki iki polis istemeyerek öndeki 2 polis arkadaşlarına vurabilirlerdi acı çok yanlış
Bizim polisimizin arkasinda durulmuyor çünkü arkadaşım. Polis hep bir tedirgin sıkıyor ya yanlış yapıyorsam ve açığa alınırsam diye.

Bak amerikan polisine, saldırganı ihtar ettiğin halde sana 7 metreden fazla yaklaşırsa direkt vurma hakkına sahipsin ve o kişinin silahlı vb olmasına gerek yok, senin üzerine yürümesi bile yeterli.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim polisimizin arkasinda durulmuyor çünkü arkadaşım. Polis hep bir tedirgin sıkıyor ya yanlış yapıyorsam ve açığa alınırsam diye.
Hocam bu durumda açığa alınması imkansız

Polisler bir mesafede tutuyor
Polisler dur ihtarinda bulunuyor
Polisler uyarı ateşi sıkıyor (7-8 el) 😂

erny

80+ Bronze
Üst vücudu vurmak her zaman kafadan veya alt vücuttan vurmaktan daha kolaydır ve bu hedefi etkisiz hale getirirken istenmeyen yerlere giden mermi sayısını en aza indirir. O yüzden üst vücudu hedef alırlar.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Uyarı atışı Yapmış olabilirler. Polislerin bir kişiyi yaralamaları onlar için dert
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uyarı atışı Yapmış olabilirler. Polislerin bir kişiyi yaralamaları onlar için dert
Tekte indireceklerini düşünüyorum. Hedef açık ve yakın.

Tekte indireceklerini düşünüyorum. Hedef açık ve yakın.
Saldıran kişi arapça mı konuşuyor ?

OnurCiftci26

80+ Bronze
Polise saldırmak isteyen şahıs polisler tarafından etkisiz hale getirilmiş

Polislerin iskalamasi ayrı konu, karşında canlı bombayım diyen?

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/...mba-vurularak-etkisiz-hale-getirildi-42070888

Gövdesinden vurmak istemedikleri için o kadar ateş ettiklerini düşünüyorum. Çünkü gövdeye ateş etse ve gerçekten bomba varsa patlar. Bu yüzden ayaklarına ateş ediyorlar.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
أعتقد أن العرب فعلوها ، حظا سعيدا للمهاجرين غير الشرعيين ، إدارة حزب العدالة والتنمية.
tercume:Bence araplar yaptı.kaçak göçmenler hayırlı olsun akp yonetım
Smin

Bak amerikan polisine, saldırganı ihtar ettiğin halde sana 7 metreden fazla yaklaşırsa direkt vurma hakkına sahipsin ve o kişinin silahlı vb olmasına gerek yok, senin üzerine yürümesi bile yeterli.
Hocam ABD polisi yanlış uygulamada bulunursa ailesi olay mahkemeye verebilir tazminat alabilir bu sebeple polisler temkinli davalar yıllar sürebilir

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Patlasaydı zaten Türklere bir şey olmaz heryer Suriyeli onlara bir şey olur.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yemin ediyorum zekasızlar. Bunların din bilgilerine tüküreyim. Ulan müslüman ülkedesin ahlaksız herif. Bunun tüm sülalesinin öldürülmesi lazım.

Son düzenleme:
Top Bottom