Neler Yeni

Geçen hafta 70K'ya mâl olan 4070 ti - 13700k sistem

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hakan
Şimdi yine biri gelir; o fiyattan ucuza gainward ghost niye almadın, anakartı niye h610m almadin kasayı niye gamebooster almadin diye laf söyler. Bu mesajı yazdığım için yazmayabilirler de artık 😂
Sistem 10 numara. Fiyat performans olup kalitesiz olan sistemlere, yaşadığım bir ton sıkıntı yüzünden savaş açmış biri olarak kaliteli kasalar görmek beni mutlu ediyor. Butcesi olmayıp daha düşük kaliteli parçalar alana lafım yok ama marka sponsor olmuş gibi savunmazlarsa kimse bir şey demez zaten.

bozcak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
fatih çetin
Şimdi yine biri gelir; o fiyattan ucuza gainward ghost niye almadın, anakartı niye h610m almadin kasayı niye gamebooster almadin diye laf söyler. Bu mesajı yazdığım için yazmayabilirler de artık 😂
Sistem 10 numara. Fiyat performans olup kalitesiz olan sistemlere, yaşadığım bir ton sıkıntı yüzünden savaş açmış biri olarak kaliteli kasalar görmek beni mutlu ediyor. Butcesi olmayıp daha düşük kaliteli parçalar alana lafım yok ama marka sponsor olmuş gibi savunmazlarsa kimse bir şey demez zaten.
Teşekkürler benim için değerli bir yorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Va panelde daha cok siyah-beyaz öndedir yani canlı renkleri çokta iyi göstermez. İPS tam tersi gayet iyi gösterir. Bu arada Odsey G3'ün 24inch'inde ghosting vardı 27'de var mı bilemem.
https://www.itopya.com/gigabyte-27-...sync-premium-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u23579 bunu veya MSİ G2722(bende aldim kargoda) öneririm
Teşekkürler

Top Bottom