Merhabalar , Karma bir cildim var burnum çok yağlı ve alt yanaklarımda geçmeyen sönük sivilceler var ve arada burnumun çevresinde iltihaplı acılı sivilceler çıkıyor bunun için krem vb. bakım ürünü önerebilir misiniz??
görünmedimCildiyeye göründün mü bu konuda ilaç tavsiyesi alman doğru olmaz.
Kesinlikle iltihaplı çıkan sivilceler için cildiyeye görün. Diğer normal sivilceler ve yüz yağlanması için yiyip içtiklerine dikkat et. Abur cubur yiyorsan tamamen yemeyi kes. Ve sivilce kremleri var onları kullanabilirsin. Ama bazı kremler bazı kişilere fayda etmiyor.Merhabalar , Karma bir cildim var burnum çok yağlı ve alt yanaklarımda geçmeyen sönük sivilceler var ve arada burnumun çevresinde iltihaplı acılı sivilceler çıkıyor bunun için krem vb. bakım ürünü önerebilir misiniz??
Hocam ben her 2 saatte yüzümü yıkıyorum . Yastık yüzü ve çarşafı her banyoda değişin. Cips yağ içeren her türlü yiyecekten uzak durun.Merhabalar , Karma bir cildim var burnum çok yağlı ve alt yanaklarımda geçmeyen sönük sivilceler var ve arada burnumun çevresinde iltihaplı acılı sivilceler çıkıyor bunun için krem vb. bakım ürünü önerebilir misiniz??
Şuan 2 tane sadece sivilce var bitme noktasına geldim.Hocam ben her 2 saatte yüzümü yıkıyorum . Yastık yüzü ve çarşafı her banyoda değişin. Cips yağ içeren her türlü yiyecekten uzak durun.
Randevu alıp görünmen daha sağlıklı olur. Doktor cildine uygun öneri verecektir. Başkasının kullandığı ilaç sende ters teper pişman olursun. Ben doktorla çözmüştüm 2 ilaçla 2-3 ayda tamamen geçti.görünmedim