Neler Yeni

Geçmeyen sivilceler?

smoon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kadir
Merhabalar , Karma bir cildim var burnum çok yağlı ve alt yanaklarımda geçmeyen sönük sivilceler var ve arada burnumun çevresinde iltihaplı acılı sivilceler çıkıyor bunun için krem vb. bakım ürünü önerebilir misiniz??

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Cildiyeye göründün mü bu konuda ilaç tavsiyesi alman doğru olmaz.

Xeracula

80+ Bronze
10 a yakın ilaç kullandım ve hiçbirisi işe yaramadı ta ki zoretanin kullanana kadar

Merhabalar , Karma bir cildim var burnum çok yağlı ve alt yanaklarımda geçmeyen sönük sivilceler var ve arada burnumun çevresinde iltihaplı acılı sivilceler çıkıyor bunun için krem vb. bakım ürünü önerebilir misiniz??
Kesinlikle iltihaplı çıkan sivilceler için cildiyeye görün. Diğer normal sivilceler ve yüz yağlanması için yiyip içtiklerine dikkat et. Abur cubur yiyorsan tamamen yemeyi kes. Ve sivilce kremleri var onları kullanabilirsin. Ama bazı kremler bazı kişilere fayda etmiyor.

Aykut D.

80+ Gold
Hocam ben her 2 saatte yüzümü yıkıyorum . Yastık yüzü ve çarşafı her banyoda değişin. Cips yağ içeren her türlü yiyecekten uzak durun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben her 2 saatte yüzümü yıkıyorum . Yastık yüzü ve çarşafı her banyoda değişin. Cips yağ içeren her türlü yiyecekten uzak durun.
Şuan 2 tane sadece sivilce var bitme noktasına geldim.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Randevu alıp görünmen daha sağlıklı olur. Doktor cildine uygun öneri verecektir. Başkasının kullandığı ilaç sende ters teper pişman olursun. Ben doktorla çözmüştüm 2 ilaçla 2-3 ayda tamamen geçti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,946
Üyeler
169,035
Son üye
Kil_Switch
Top Bottom