Aylık 50tlye değmez ama özel sürümü vardı ilk üç ay 30 tlydi galiba, eğer online değil de hikayeli oyun oynuyosan değer60 mbps internetim var. Ücretsiz sürümü test ettim. Tıpkı normal PC de oynar gibi. Euroyu çevirince 50 TL Bi ücreti oluyor aylık. Sizce değer mi?
Bilgisayarın eskiyse değer bence60 mbps internetim var. Ücretsiz sürümü test ettim. Tıpkı normal PC de oynar gibi. Euroyu çevirince 50 TL Bi ücreti oluyor aylık. Sizce değer mi?
bilgisayarı kötü olanlar için iyi bir şey60 mbps internetim var. Ücretsiz sürümü test ettim. Tıpkı normal PC de oynar gibi. Euroyu çevirince 50 TL Bi ücreti oluyor aylık. Sizce değer mi?
Bence değer.60 mbps internetim var. Ücretsiz sürümü test ettim. Tıpkı normal PC de oynar gibi. Euroyu çevirince 50 TL Bi ücreti oluyor aylık. Sizce değer mi?
O ilk çıktığında vardı şuan yok.
Yoksa bence aylık elli tl fazlaO ilk çıktığında vardı şuan yok.
Oluyor evet. AC: Origins için 10 dk bekletmişti beni. Cyberpunk tan dolayı bayağı sıra var.bu aralar bildiğim kadarıyla founders da geceleri sıra oluyor çok giren olduğu için yani bilemedim bende geforce now kullanıyorum ama free aylık 50 TL biraz bana fazla geliyor
Link atar mısınız? Googleye yazınca çıkmıyor maalesef.Şu anda türkiyede yeni bir sistem çıktı internatte diye. Onu öneririm. İlk kararlı sürüm yayınlandı.