Neler Yeni

Geforce Now bölgenizde mevcut değil hatası.

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
bugüne kadar full amerika serverlarında kullanırım LÜTFEN "GEFORCE NOW TÜRKİYEDE VAR" DEMEYİN amerikada süre beklemediğim için amerikayı kullanıyordum kaç aydır böyle bir şey çıkmıyordu bugün çıktı. Çözüm bulabilen varsa yazsın.

1628604244493.png

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşım Avrupa kullanıyordu. 2gündür hiç giremiyor. Galiba Türkiye'den girişler engellenmiş.

Dejour

80+ Bronze
Bendede oldu o yüzden sildim

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
bedava olana girdiyseniz artık girilemiyor diye biliyorum eğer paralı olan ise sunucu ile alakalı olabilir.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
bugüne kadar full amerika serverlarında kullanırım LÜTFEN "GEFORCE NOW TÜRKİYEDE VAR" DEMEYİN amerikada süre beklemediğim için amerikayı kullanıyordum kaç aydır böyle bir şey çıkmıyordu bugün çıktı. Çözüm bulabilen varsa yazsın.

Alıntıyı görüntüle
gameplus avrupa server inı temelli yasakladı sadece gameplus üzerinden oynyabilirsin artık kardeşim de bundan şikayetçi

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Türkiye'den yurtdışı sunucularına giriş kısıtlandı. Eğer kullanmak istiyorsan sıra bitinceye kadar VPN kullanıp ardından VPN'i kapatarak kısıtlamadan kurtulabilirsin (Ben denemedim, Forumda rehberini hazırlayanlar vardı çalışıyor demek ki.)

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dejour

80+ Bronze
Türkiye'den yurtdışı sunucularına giriş kısıtlandı. Eğer kullanmak istiyorsan sıra bitinceye kadar VPN kullanıp ardından VPN'i kapatarak kısıtlamadan kurtulabilirsin (Ben denemedim, Forumda rehberini hazırlayanlar vardı çalışıyor demek ki.)
GamePlus'dan gireyim dedim GamePlus'danda hesap açma hatası alıyorum iş bizlere düşmemeliydi.

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulan var mı?

Top Bottom