Neler Yeni

Geforce Now deneyimim.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Şimdi yükledim ve PC den Witcher 3 e girmeye çalıştım 5DK bekledim ama 1DK den kısa sürede yazmasına rağmen bulmadı Hue oyunu için de aynı şekilde bir de telefondan deniyim dedim apex açtım telefondan ama onda da 7DK geçmesine rağmen bulmadı ücretsiz sürümü kullanıyorum.Yaşadığım diğer bir sorun ise internetim 35Mbps olmasına rağmen 15 demesi test yapıyorum 35 Geforce Now dan test ediyorum 15 bunun bir çözümü var mı ve sıra bulması için daha mı uzun beklemeliyim?

Nbd115

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Kaçmaz
Sıraya girmeye çalıştığınız sıradaki ekran görüntüsünü atabilir misiniz

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
1594242259972.png

Şimdi 3DK gösteriyor.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Kerem Eldes
Şimdi yükledim ve PC den Witcher 3 e girmeye çalıştım 5DK bekledim ama 1DK den kısa sürede yazmasına rağmen bulmadı Hue oyunu için de aynı şekilde bir de telefondan deniyim dedim apex açtım telefondan ama onda da 7DK geçmesine rağmen bulmadı ücretsiz sürümü kullanıyorum.Yaşadığım diğer bir sorun ise internetim 35Mbps olmasına rağmen 15 demesi test yapıyorum 35 Geforce Now dan test ediyorum 15 bunun bir çözümü var mı ve sıra bulması için daha mı uzun beklemeliyim?
Bazı internetler iki seçenekle geliyor sizinki de öyle mi? Mesela benimkinde 2.4g ve 5g var ben 5g de oynuyorum. Ayrıca bazı serverları ekstra dolu oluyor belirli saatlerde. Akşamüstü 5-6 ya kadar EU Northwest te oynayan sonraki saatlerde USA East 2 ye geçin. Kalite düşecektir ve ping artacaktır ama witcher da korkunç fark etmez.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Bazı internetler iki seçenekle geliyor sizinki de öyle mi? Mesela benimkinde 2.4g ve 5g var ben 5g de oynuyorum. Ayrıca bazı serverları ekstra dolu oluyor belirli saatlerde. Akşamüstü 5-6 ya kadar EU Northwest te oynayan sonraki saatlerde USA East 2 ye geçin. Kalite düşecektir ve ping artacaktır ama witcher da korkunç fark etmez.
Ben kablo ile bağlanıyorum ve sunucu otomatikte.

Nbd115

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Kaçmaz

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Tek garibime giden mesela PUBG maç arıyor 30sn de bulacak diyor 30sn civarı buluyor şu an 1dk den az demesine rağmen hala giremedi ayrıca bilgisayarımda witcher 3 var ve ultra ayarlarda 60fps oynayabiliyorum sadece bu platformu test etmek için deniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5400RPM HDDli PC de GTA 5 online açarken bu kadar bekletmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çıkıp Hue deniyim dedim 35 dk süre verdi bunda oyun oynayabilmek için çok şanslı olmak lazım.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Sonun da 15DK içinde Hue adlı oyuna giriş yapabildim benim internetimde 720p de ara sıra görüntü bozulmaları oldu ama bir platform oyunu oynadığım için rahatsız etmedi onun haricinde sistemime yüklemek zorunda olmadan oyun oynamak güzel.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Kerem Eldes
Ben kablo ile bağlanıyorum ve sunucu otomatikte.
Tabiiki o kadar beklersiniz. Kablo ile bile dereceli oyunların oynanabileceğini sanmıyorum ama bir deneyin bence. Sunucunuzu ayarlardan değiştirirseniz bekleme süreniz gayet azalır. Dediğim gibi Eğer EU NorthWest e alırsanız nerdeyse otomatikle aynı performansı alırsınız ama o kadar beklemezsiniz.EU NorthWest'te önünüzdeki kişi sayısı 50 nin üstüne çıkarsa bir saat sonra orası kesin olarak dolacaktır. Bunu gördükten sonra USA East 2 ye geçip biraz daha pingle de olsa oynamaya devam edebilirsiniz. Ben 36 saat AC Odyssey ve 26 saat Dark Souls 3 oynadım Geforce Now'dan

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
ben 40 saat PUBG oynadım sıkıntı yaşamadan

Top Bottom