Geforce Now Ping Sorunu

Reaksiyon skoru
1
Merhaba,15 martta geforce now aldim ve lole giris yaptim 18 ms oyun akıyordu. Sonraki gün lole girdiğimde ise 50 ms den aşağı veya yukarı çıkmıyor . İnternet testi yaptığımda herhangi bir sorun yok.Ancak giris yaptığımda durum bu

Merhaba,15 martta geforce now aldim ve lole giris yaptim 18 ms oyun akıyordu. Sonraki gün lole girdiğimde ise 50 ms den aşağı veya yukarı çıkmıyor . İnternet testi yaptığımda herhangi bir sorun yok.Ancak giris yaptığımda durum bu
Yoğunluktan dolayı olmuş olabilir. Daha sonra tekrar test ettin mi?

onun sebebi senin bağlanıdığın sunucunun konumundandır o yüzden otomatik yerine elinlen seçim yap (eu central 2 veya 3 seç derim)

aga şimdi oyundaki msmi fazla yoksa gecikmemi pek anlamadım

Yoğunluktan dolayı olmuş olabilir. Daha sonra tekrar test ettin mi?
Test ettim 3 gündür ancak 50 den aşağı düşmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onun sebebi senin bağlanıdığın sunucunun konumundandır o yüzden otomatik yerine elinlen seçim yap (eu central 2 veya 3 seç derim)
2 veya 3 yok sadece 1 var yoğunluktan olması daha mi olasi?

Test ettim 3 gündür ancak 50 den aşağı düşmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 veya 3 yok sadece 1 var yoğunluktan olması daha mi olasi?
evet sadece 1 tane sunucu kurmuşlar yani ancak 500 kişiyi alabiliyor sunucu demektir bu ve kapaste az olduğundan fazla kişi giremez

Dostlar simdi silip tekrar yuklum dedim simdi de yüklerken ayni veya daha yeni sürüm mevcut hatası veriyor ancak bilgisayarımda programla alakalı hiçbir şey yok bu gün güncelleme geldi uygulamaya acaba internet sitesine güncel kurulum sayfası vermemiş olabilirler mi?

Geri