Normalde express özelliği 200 lira olmasına rağmen sisteme özel 500 tl fiyat biçmişler bu kasaya özel cidden bu kadar çıkarcılık fazla. Ürünü alalı 6 gün oluyor ve bunu görmek beni daha da sinir etti cidden bekleyen insanlara yazık.
Kimsenin expressi seçtiğini düşünmüyorum ve başka nedenleri de olabilir yükseltmelerininAlıntıyı görüntüle
Normalde express özelliği 200 lira olmasına rağmen sisteme özel 500 TL fiyat biçmişler bu kasaya özel cidden bu kadar çıkarcılık fazla. Ürünü alalı 6 gün oluyor ve bunu görmek beni daha da sinir etti cidden bekleyen insanlara yazık.
ben de farkındayım ama bu firmanın yaptığı rezilliği değiştirmiyor ; lütfen teknoloji formunda deprem duyarı kasma. Bunun için farklı sosyal medya platformlarını kullanabilirsin burası teknoloji forumu konuştuğumuz şeyin bu olması gayet normal destek vermek isteyen veriyor zaten sanki 2pc kargosu tüm yurt içi kargoyu meşgul edicekmiş gibi konuşmuşsun. Ayrıca İg üzerinden sadece acı paylaşımda bulundular herhangi bir destek storysi vs. görmedim. Eklemek istiyorum kan ve yorgan bağışında bulundum bu konudaSistemden 500 tane satışa sunulduğu için ve hepsi express teslimat yaparsa yetişemeyecekleri için böyle bişey yapmış olabilirler mi sence?
Kaldı ki insanlar can derdinde burda yazdığın şeye bak. Belki adamlar deprem bölgesine yardım ediyorlar. Şu anda sırası değil bu işlerin eğer aciliyetin varsa git ken
Muhtemelen kargoların gecikme sebebi, herkesin standart ürün almaması olabilir. Mesela anakartı B550 olarak değiştirmek bütün sistemin yeniden dizaynı demek, olabilir.
Tamamdır knk yazdığım konuya bak ya haklısın sistem falan geç geliyo deprem varken çok doğru söylüyosun nolmuş ki express kargo normal fiyatından 2.5 kat daha fazla ücretle isteniyor falan monte edemezlerdi haklısın neyse 600 liraya 1tb hdd siparişi veririm şimdi dert değilTamamdır deprem duyarı kasmak için başka sosyal medya platformlarını kullanırım
DA-C Sistem harika bir fiyatla 500 adet satıldı. Express Kargo 100 TL olsaydı minimum 200 kişi express sipariş ederdi.
1 Günde 200 tane sistem montajlamaları, testlerini yapmaları ve kargolamaları özellikle böyle bir firma çapında mümkün değil.
Bu yüzden yüksek fiyatlı yapmışlar burada yanlış - saçma olan bir şey yok.
Sanki 1 ay bekliyormuşsunda gelmemiş gibi boş konuşma. Nereden hazır sistem alırsan al ortalama 1 hafta içinde geliyor.
Çok güzel fiyatla hazır sistem almışsın dert ettiğin şeye bak.
Benim içime oturan şey sonrasında bunu yapmaları aynı ürüne sahip sistemler halen 200 liradan expressleniyor. Yani yoğunluk mu azalıyor diğer sistmeler için anlamadım ki ben ona laf ettim aslında. Yanlış anlama çok doğru yorumlamışsın ben de düşündüm ama yani çıkarcılık gibi geldi diğer aynı parçalara sahip sistemler de express halen 200 lira hani 300 yapsalar bile okey ama 2.5 kati 500 lira yani bir hdd parasıTamamdır deprem duyarı kasmak için başka sosyal medya platformlarını kullanırım
DA-C Sistem harika bir fiyatla 500 adet satıldı. Express Kargo 100 TL olsaydı minimum 200 kişi express sipariş ederdi.
1 Günde 200 tane sistem montajlamaları, testlerini yapmaları ve kargolamaları özellikle böyle bir firma çapında mümkün değil.
Bu yüzden yüksek fiyatlı yapmışlar burada yanlış - saçma olan bir şey yok.
Sanki 1 ay bekliyormuşsunda gelmemiş gibi boş konuşma. Nereden hazır sistem alırsan al ortalama 1 hafta içinde geliyor.
Çok güzel fiyatla hazır sistem almışsın dert ettiğin şeye bak.