Aldığınız sistem tam olarak nedir ?Evet hazır sistem almıştım ve sorunsuz geldi fakat gelmesi 15 gün civarı sürüyor
Aldığınız sistem nedir ?24 Kasım'da black friday indirimlerinden sistem almıştım tam olarak iki haftada oldukça özenli bi şekilde geldi.
6700xt ryzen 5 5600 16gb ram 500ssd 700wat şuan satışta değil sınırlı stok ile aldım 15k yaAldığınız sistem tam olarak nedir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldığınız sistem nedir ?
Bir AMD kullanıcısı olarak yorumun cooohh önemli nasıl bir sistem ?6700xt ryzen 5 5600 16gb ram 500ssd 700wat şuan satışta değil sınırlı stok ile aldım 15k ya
Katılıyorum itopya bu aralar duyumlarima göre müşteri ilişkileri sıfırSorunsuz birden fazla alışverişim oldu. Hazır sistemde bir tık kargoya geç vermişlerdi. En azından vatan bilgisayar gibi ekran kartını montajlı gönderme hatasında bulunmadılar.
Vatandan iki sistem aldım. Yüz defa söyledim ekran kartını montajlı göndermeyin hesabı... Ama nafile.
Gencer, Qp, Sinerji, itopyadan sorunsuz ürün aldım. Satış sonrası en berbatı itopya o başka konu.
Kaç para bu? Maximum bütçen ne kadar.Bir AMD kullanıcısı olarak yorumun cooohh önemli nasıl bir sistem ?
Katılıyorum itopya bu aralar duyumlarima göre müşteri ilişkileri sıfır
Ben kendime 4080 li sipariş ettim PC hocasinindan kardeşime de bir tane toplamayı düşünüyorum 60 k falan ortalama zorlarsam 65 oda amdli sistem istiyor baktığında bu sistem 4080 ne yakın sanki güç olarakKaç para bu? Maximum bütçen ne kadar.
Ben kendime 4080 li sipariş ettim PC hocasinindan kardeşime de bir tane toplamayı düşünüyorum 60 k falan ortalama zorlarsam 65 oda amdli sistem istiyor baktığında bu sistem 4080 ne yakın sanki güç olarak
Ha yok bunu zaten ben kendime sipariş ettim şimdi kardeşime bakıyorum birtane ben
Buna bir bak bütçen artarsa.
Eksik vardı peder halletti 5 k koydu üstüneHa yok bunu zaten ben kendime sipariş ettim şimdi kardeşime bakıyorum birtane ben
Ben çok memnunum full ultrada oynamadığım oyun yok nvidia almak istesem 25k ödeyecektim aynı performans için tabi amd kullanabilmek için amdyi tanımanız gerekiyor mesela her güncellemeden sonra her oyunda bi 5dk drop giriyor senkronizasyon olduktan sonra droplar kalkıyor çoğu kişi bunları yaşayınca korkuyor ama amdnin düzeni böyle xdBir AMD kullanıcısı olarak yorumun cooohh önemli nasıl bir sistem ?
Katılıyorum itopya bu aralar duyumlarima göre müşteri ilişkileri sıfır