Neler Yeni

Gencer Gaming güvenilir mi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hazır sistemler hakkındaki tonla sorununu zamanında okumuştum. O dönem kimse önermiyordu. Peki güncel durumları nedir? Buradan alışveriş yapılır mı?

yusakaraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yuşa Kara
Instagram
creepersia
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198301028968/
Discord
yusakaraa
Benimde radarımda. Çoğu ürün orada uygun fiyatla listeleniyor Google Alışveriş sekmesinde. Ama güvenilir mi?
Umarım yakın zamanda alışveriş yapmış arkadaşlar denk gelirde öğreniriz.

Thadox

80+ Bronze
Mayıs 2023 te yaptım alışverişimi 14 güne geldi ve o gün bu gündür pişmanım üstüne 3 4 bind daha koyup incehesaptan alaydım diyorum yani. Faturamı da göndermediler şubatta 3 4 gün yazdım ancak ulaştım muhasebecilerine yönlendirdiler aradım fatura istiyorum dedim, bana fatura yok sistem silindi falandı filandı bişeyler geveledi ve sadece fiş gibi bişe gönderebiliriz dedi. Bu fişle garanti işlemlerini vs yapabilirsiniz her türlü işinizi görür diyip olayı kapatmak istedi ben ille de fatura istiyorum dediğimde yok gönderemeyiz dedi kapattı. Hani ulaşılması gerçekten çok zor onlara sonrasında verdikleri hizmette gerçekten çok kötü ben şahsen ne personelinden nede müdürü Furkan Gençer den memnun olamadım. Size de kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mayıs 2023 te yaptım alışverişimi 14 güne geldi ve o gün bu gündür pişmanım üstüne 3 4 bind daha koyup incehesaptan alaydım diyorum yani. Faturamı da göndermediler şubatta 3 4 gün yazdım ancak ulaştım muhasebecilerine yönlendirdiler aradım fatura istiyorum dedim, bana fatura yok sistem silindi falandı filandı bişeyler geveledi ve sadece fiş gibi bişe gönderebiliriz dedi. Bu fişle garanti işlemlerini vs yapabilirsiniz her türlü işinizi görür diyip olayı kapatmak istedi ben ille de fatura istiyorum dediğimde yok gönderemeyiz dedi kapattı. Hani ulaşılması gerçekten çok zor onlara sonrasında verdikleri hizmette gerçekten çok kötü ben şahsen ne personelinden nede müdürü Furkan Gençer den memnun olamadım. Size de kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederim.
Faturayı e posta olarak veya belge olarak da göndermediler. Hani gönderseler olayın başında ve ben kaybetsem eyvallah ama ortada fatura yok.

Top Bottom