Arda Fisher
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 321
- İsim
- Mustafa Arda BALIKÇI
Yani hangi sorunlarından bahsetsem bilmiyorum bilerek 14. Gün kargoya vermelerimi dersiniz iğrenç montajlarmi dersiniz ilgisiz ekipmi dersiniz bilmiyorum ürün Alınalı 2 ay oldu yemin ediyorum sıkıldım kasa 3 kez ariza yaptı gönderiyorum garanti süresinin tam sınırında gönderiyorlar bilerek yaptiklarjni düşünüyorum 15. Gün olsa şikayet edeceğim 14. Gün geliyor tertemiz ve süngerlerle gönderdiğim ürün tozlar içerisinde rezalet içinde geliyor adamlardan tek istediğim kasamin faninin duzeltilmesi zaten garantiye gondermeyip kendileri yapmış fanı keşke kasayı direkt iade etselerdi neyse aynı arıza dünde oldu fan iki saniye çalışıyor sonra güç kesiyor ancak fan sağlam anakart bozuk diyebilirsiniz ancak önceki anakartimdada aynı sorun oldu (anakarti değiştirdim) artık power supply ile alakası olduğunu düşünüyorum bende elektronikçiyim cihazı kargola. Gönder 2 hafta bekle sürecinden sıkıldım yemin ediyorum kasayı aldım alalı stresim bitmiş değil keşke itopyadan alsaydım en azından aynı şehirde olduğu için gidip bakma şansım olurdu neyse benden tavsiye ucuz diye Gencerden almak yerine 2/3 fazla verin itopya gibi en azından ilgili yerlerden alın.