Neler Yeni

Gençer Gaming Sistem ne zaman gelir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Fatih UZUN
15.08.2023 tarihinde gençer gaming'den aldığım hazır sistemin bugün 7.iş günü hazırlanıyor yazıyor sizce ne zaman kargoya verilir...

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bize değil Gençer Gaming in müşteri hizmetlerine ulaşarak cevap alırsın.

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex
11. Günün şafağında

Kargoya vermeleri uzun sürüyor. Şirket politikası galiba. Benimki 11.gün gelmişti..

Son düzenleme:

Albomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Faruk Yücel
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Sistem Toplama, Bilgisayar Bileşenleri ve Ekipmanları
Steam
https://steamcommunity.com/id/Albomer/
Discord
Albomer #2739
Gelir hazır sistemin motaj testten fln geçiyor olduğun şehirde etki ediyor ama genede max 2 hafta içinde gelir. Gelmezse destekle iletişime geçmeyi dene. Kendilerinin söylediği maximun 15 iş günü içerisinde geleceği yönünde bekle büyük ihtimalle gelir.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
15.08.2023 tarihinde gençer gaming'den aldığım hazır sistemin bugün 7.iş günü hazırlanıyor yazıyor sizce ne zaman kargoya verilir...
Ben kasa aldığımda 1 aya yakın süre beklemiştim. Bayram zamanıydı belki ondandır ama arayınca 1-2 kere ulaştım onda da yarın kargoya verilcek dediler hiçbir zaman dedikleri zaman kargoya verilmedi. Gaming gen tr den aldığım 1 hafta da elime gelmişti. Gencer benim tecrübeme göre kötüydu bir daha bir şey almam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Fatih UZUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelir hazır sistemin motaj testten fln geçiyor olduğun şehirde etki ediyor ama genede max 2 hafta içinde gelir. Gelmezse destekle iletişime geçmeyi dene
düzce deyim inşallah bu hafat iinde gelir

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Albomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Faruk Yücel
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
Albomer #2739
Ben kasa aldığımda 1 aya yakın süre beklemiştim. Bayram zamanıydı belki ondandır ama arayınca 1-2 kere ulaştım onda da yarın kargoya verilcek dediler hiçbir zaman dedikleri zaman kargoya verilmedi. Gaming gen tr den aldığım 1 hafta da elime gelmişti. Gencer benim tecrübeme göre kötüydu bir daha bir şey almam.
Bayrama denk geldiyse normal bende bayramda başka yerden sipariş vermiştim dediğin gibi 1 ay sürdü gelmesi aradım hatta niye gelmedi fln diye hala bayramdan önce gelir diye bayram gelmeden vermiştim şans işte

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
Bayrama denk geldiyse normal bende bayramda başka yerden sipariş vermiştim dediğin gibi 1 ay sürdü gelmesi aradım hatta niye gelmedi fln diye hala bayramdan önce gelir diye bayram gelmeden vermiştim şans işte
Ben geç kalmasını sorun etmemiştim. Aradığım zaman verilen bilgi her zaman insanı kandırmaya yönelikti. Benim tecrübem gerçekten kötüydü. Asla bir daha girmem bu siteyle işe. Geç gelebilir tabi ki. Bu sorun değil. Arayınca yarın kargoda dediklerinde kargoya verilmesi lazım. Ya da en kısa sürede yapacağız da denilebilir. İletişim yüzünden berbat gözümde

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Fatih UZUN
Ben geç kalmasını sorun etmemiştim. Aradığım zaman verilen bilgi her zaman insanı kandırmaya yönelikti. Benim tecrübem gerçekten kötüydü. Asla bir daha girmem bu siteyle işe. Geç gelebilir tabi ki. Bu sorun değil. Arayınca yarın kargoda dediklerinde kargoya verilmesi lazım. Ya da en kısa sürede yapacağız da denilebilir. İletişim yüzünden berbat gözümde
anladım sağolun bende sitede yazan 10. işgünü geçtikten sonra tekrar arayacağım inşallah o zmana kadar gelir

Albomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Faruk Yücel
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord