Birsürü youtuber işbirliği yaptigi memnun kalinan bir sitedir guvenlidirHazır sistem alacağım Gencergaming yorumlarına baktığımda çoğunlukla kargo sorunu var tahmini kaç günde gelir ve güvenilirmidir
İtopya sinerji kadar iyi degildir ama iyidirBirsürü youtuber işbirliği yaptigi memnun kalinan bir sitedir guvenlidir
güvenilirHazır sistem alacağım Gencergaming yorumlarına baktığımda çoğunlukla kargo sorunu var tahmini kaç günde gelir ve güvenilirmidir
güvenilir ama herkes memnun kaldı mı pek emin değilimHazır sistem alacağım Gencergaming yorumlarına baktığımda çoğunlukla kargo sorunu var tahmini kaç günde gelir ve güvenilirmidir
bana 7 günde verdiler iade parasını laptop iade etmiştim.İade konusunda güvensizlik yaratıyor 24 gündür para iadesi bekliyorum.
seninde deidğin gibi arada oluyor böyleİade konusunda güvensizlik yaratıyor 24 gündür para iadesi bekliyorum.
Daha kargoya verilmeden faturalandırma aşamasında iptal ettim 24. Gün beklemedeyimbana 7 günde verdiler iade parasını laptop iade etmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
seninde deidğin gibi arada oluyor böyle