Neler Yeni

gencergaming neden ucuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
baran küçüksaraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır sistem diye normal fiyat
reis yanlış anlama itopyada 15k gaming gende 15k burda 11k görünce insan bi şaşırıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki bunda deiştirmemi önerdiginiz parça varmı ?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,653
İsim
Lokman Doğan
reis yanlış anlama itopyada 15k gaming gende 15k burda 11k görünce insan bi şaşırıyor

Max bütçen ne kadar

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya

Evet işlemciyi 5600 yaparsan daha iyi performans alırsın

Livaković

80+ Silver
Güvenilirlerde diyelimki sistemi aldın ve memnun kalmadın iade etmek istedin veyada bir soru veyada bir garanti işlemi her neyse lafı uzatmadan hocam adamların müşteri hizmetleri var gözüksün diye bir telefon hatları var sayfalarında istediğini tuşla muhassebe birimi teknik birimi hiçbiri telefonu açmıyorlar rus ruleti gibi bir şey ürün güzel gelirse problemsiz sıkıntı yok ama problemli gelirse çok uğraşırsın haberin olsun

Ben kendilerinden anakart almayı düşünüyordum olurda 14 gün içerisinde iade/değişim istersem yardımcı olurlarmı diye protokölleri hakkında bilgi almak istedim şimdi bu adamlar benim soruma cevap vermeden daha telefonuma bakmayan bir satıcıya ben nasıl güveneyim gene senin bileceğin iş ama ben olsam almazdım telefonu açmayan satıcıdan hayır gelmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
baran küçüksaraç
Güvenilirlerde diyelimki sistemi aldın ve memnun kalmadın iade etmek istedin veyada bir soru veyada bir garanti işlemi her neyse lafı uzatmadan hocam adamların müşteri hizmetleri var gözüksün diye bir telefon hatları var sayfalarında istediğini tuşla muhassebe birimi teknik birimi hiçbiri telefonu açmıyorlar rus ruleti gibi bir şey ürün güzel gelirse problemsiz sıkıntı yok ama problemli gelirse çok uğraşırsın haberin olsun

Ben kendilerinden anakart almayı düşünüyordum olurda 14 gün içerisinde iade/değişim istersem yardımcı olurlarmı diye protokölleri hakkında bilgi almak istedim şimdi bu adamlar benim soruma cevap vermeden daha telefonuma bakmayan bir satıcıya ben nasıl güveneyim gene senin bileceğin iş ama ben olsam almazdım telefonu açmayan satıcıdan hayır gelmez.
reis kumar gibi ama ucuz gereksşz fazla ucuz hemde

heralde 10 bin tane felan rx 6600 ve r5 5500 almışlar

normal fiyat aynı dizilimin 3 fanlı gigabyte ekran kartlı olanını 10999a aldım hatta yakın tarihte
safir daha iyiydi galiba

Livaković

80+ Silver

safir daha iyiydi galiba
Hocam adamlar telefonlara bakmıyorlar ürün sana elbet gelir ama süreç çok sancılı geçer satıcı firmalarla uğraşmak peygamber sabrı ister

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf

safir daha iyiydi galiba
hayır tabikide. gigabyte asus msi markaların 3 fanlı modelleri daha iyi kalıyor. sapphire'in en baz modeli bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,895
Üyeler
160,899
Son üye
samet büyükbulut
Top Bottom