Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,044
Gençler eksik vitaminlerim var öneriniz var mı kullandığınız
B12
Demir
D vitemini
Çinko
B12
Demir
D vitemini
Çinko
Knka kaliteli olsun sağlık bu önemli değil paraSolgar öneririm fiyatı biraz tuzlu ama kaliteli.
b12 için iğne vuruluyorum ben, sağlık ocağına bi görün demir ve b12 için reçete vermişlerdiGençler eksik vitaminlerim var öneriniz var mı kullandığınız
B12
Demir
D vitemini
Çinko
Gittim knka yaptı ilaç verecekti ben istemedim belki bitkisel bişey filan vardır baş ağrısı için bile ağrı kesici almıyorum hastalandigimda da ilaç kullanamıyorum genel olarak sevmiyorum knkaVitamini aslında herkes önerebilir ama bence doktora danışman en sağlıklısı aramızda doktor varsa yardımcı olabilir. Karma bir ilaç verebilir (tüm vitaminleri içeren)
D vitamini hariç diğerlerini içeren besinleri bol tüketebilirsin D vitamini olan bir besin var mı hatırlamıyorum. Ağrı kesici veya vitamin içmeyi ben de sevmiyorum zamanında balık yağı kullanmıştım solgarın iyiydi vitamin ilaçlarının bazıları yoğun bitkisel araştırman en mantıklısı doktorda bunu önerebilirGittim knka yaptı ilaç verecekti ben istemedim belki bitkisel bişey filan vardır baş ağrısı için bile ağrı kesici almıyorum hastalandigimda da ilaç kullanamıyorum genel olarak sevmiyorum knka
Teşekkür ederim knka Solgar bakicamD vitamini hariç diğerlerini içeren besinleri bol tüketebilirsin D vitamini olan bir besin var mı hatırlamıyorum. Ağrı kesici veya vitamin içmeyi ben de sevmiyorum zamanında balık yağı kullanmıştım solgarın iyiydi vitamin ilaçlarının bazıları yoğun bitkisel araştırman en mantıklısı doktorda bunu önerebilir
Knka çalışıyorum ve stres çok yapıyorum işte inanır mısın unutkanlık bile var günde 5-6 saat yatıyorum ama inanır mısın kendimi yorgun hissetmiyorum ama dengesizlik var gibinasıl başardın o kadar vitamini eksitmeyi. surekli ilaçlarla olmaz.b12 ilac var ama igne öneriyorlar. bence bol et ye, mantarda is görür para varsa gunesede çık d vitamini, tahil tüket arpa,prinç demir eksikliği icin
Knka muhtemelen gideceğim bu aralar hafıza kaybı var bendeBana demir için ferosanal gibi bi ilac vermisti ama doktora görünerek al bunu. Hemotolojiye gitmen gerek