mckcr 80+ Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 112 Dahası Reaksiyon skoru 23 İsim Mirzahan Kara Dün, 10:15 #1 Birçok oyunda aynı bug ile karşılaşıyorum. Mesela karakterlerde aynısı oluyor. Acaba sorun benim bilgisayarımda mı? Bunu nasıl düzeltebilirim?
Birçok oyunda aynı bug ile karşılaşıyorum. Mesela karakterlerde aynısı oluyor. Acaba sorun benim bilgisayarımda mı? Bunu nasıl düzeltebilirim?
CharlesPolat 80+ Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 269 Dahası Reaksiyon skoru 95 İsim Polat Bey Dün, 23:50 #2 mckcr yazmış: Birçok oyunda aynı bug ile karşılaşıyorum. Mesela karakterlerde aynısı oluyor. Acaba sorun benim bilgisayarımda mı? Bunu nasıl düzeltebilirim? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Oyunlarda çokca bug var hocam pc ile alakası yok
mckcr yazmış: Birçok oyunda aynı bug ile karşılaşıyorum. Mesela karakterlerde aynısı oluyor. Acaba sorun benim bilgisayarımda mı? Bunu nasıl düzeltebilirim? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Oyunlarda çokca bug var hocam pc ile alakası yok
mckcr 80+ Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 112 Dahası Reaksiyon skoru 23 İsim Mirzahan Kara Dün, 23:51 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 CharlesPolat yazmış: Oyunlarda çokca bug var hocam pc ile alakası yok Devamı için tıklayın... Hocam ama çoğu oyunda aynı bug ile karşılaşıyorum ve forumlara vs baktığımda kimse böyle bir bug yaşamamış çoğu oyunlarda.
CharlesPolat yazmış: Oyunlarda çokca bug var hocam pc ile alakası yok Devamı için tıklayın... Hocam ama çoğu oyunda aynı bug ile karşılaşıyorum ve forumlara vs baktığımda kimse böyle bir bug yaşamamış çoğu oyunlarda.