Neler Yeni

Geometri için video ders kitabı gerekli mi?

ZAMZERXAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Çelimli
11.sınıfım. Kenan kara geometri videolarını not ala ala eşlik benzerliği de bitiridim. Elimde hazırda zaten 3 geometri kitabı var. 345, acil ve orjinal. Sizce not alarak mı ilerlemeliyim yoksa kenan karanın kitabını almalı mıyım? Aynı zamanda soruları sürekli not almalı mıyım? Çünkü geri dönüp bakmıyorum genelde. Daha not alacak dörtgenler konusu da var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
murat akın
Bence kitap şart değil ancak videoları izlerken çözülen soruları hocadan önce çözmek verimli oluyor bunun içinde kitap olması işini kolaylaştırır. Özellikle geometride not alınacak pek bir kısım yok genel kuralları soruları çöze çöze öğreniyorsun zaten.

ZAMZERXAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Çelimli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence kitap şart değil ancak videoları izlerken çözülen soruları hocadan önce çözmek verimli oluyor bunun içinde kitap olması işini kolaylaştırır. Özellikle geometride not alınacak pek bir kısım yok genel kuralları soruları çöze çöze öğreniyorsun zaten.
O zaman hocam kitap almaya gerek yok. Boşu boşuna yük olmasın. Soruları hocadan önce çözüyorum ama bir daha geri dönüp bakmıyorum. Bir de sorunun tamamını not alıyorum. Böylesi iyi mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
murat akın
O zaman hocam kitap almaya gerek yok. Boşu boşuna yük olmasın. Soruları hocadan önce çözüyorum ama bir daha geri dönüp bakmıyorum. Bir de sorunun tamamını not alıyorum. Böylesi iyi mi?
Takıldığınız bir soru olursa o soruya işaret koyun ve birkaç gün sonra tekrardan çözmeyi deneyin ama çözebildiğiniz sorulara geri dönmenize bence gerek yok.

ZAMZERXAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Çelimli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takıldığınız bir soru olursa o soruya işaret koyun ve birkaç gün sonra tekrardan çözmeyi deneyin ama çözebildiğiniz sorulara geri dönmenize bence gerek yok.
Sağolun hocam o zaman şimdiki kitaplardan devam etmem daha mantıklı değil mi? Bu kitabı almaya gerek yok yani?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
murat akın
Sağolun hocam o zaman şimdiki kitaplardan devam etmem daha mantıklı değil mi? Bu kitabı almaya gerek yok yani?
Bence gerekli değil sadece soruları kendiniz çizmek yerine kitap üzerinden çözmeniz kolaylık sağlardı ama şart değil kesinlikle.

Top Bottom