Gerçekten Diş Hastanesine Randevu Alabilen Var mı ❓

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,133
Sa,

Gerçekten merak ediyorum diş hastanesine randevu alabiliyor musunuz? Yani aylarca takip etsemde en fazla altarnatif hastaneler mi ne diyorsa işte ona alabiliyorum oda kanal tedavi gibi şeyleri yapmıyor sadece muayene, dolgu ve diş çekme gibi şeyleri tek yapıyorlar anladığım kadarıyla

Ben Deri ve Zührevi hastalıkları için randevu aradım yakın hastanelerde bulamadım. İlçe hastanelerinin birinde buldum o da merkeze 40km uzakta ve otobüsler çift bilet kesiyor. Üni hastaneleri daha berbat.

Sa,

Gerçekten merak ediyorum diş hastanesine randevu alabiliyor musunuz? Yani aylarca takip etsemde en fazla altarnatif hastaneler mi ne diyorsa işte ona alabiliyorum oda kanal tedavi gibi şeyleri yapmıyor sadece muayene, dolgu ve diş çekme gibi şeyleri tek yapıyorlar anladığım kadarıyla
Aile hekimine söyle alsın

Ben ankarada çok rahat randevu bulabiliyorum 7-8 gün sonrasına. Randevu gününden önceki gün saat 20.00 da iptal randevular olduğundan ertesi güne de rahatça randevu bulabiliyorum

Son düzenleme:
Bende göz için bulamıyorum. Ama onun teknigi varmış sabah saat 10 da randevular yüklendiği için o zaman bakmak lazımmis birde hızlı olmak lazım

Sa,

Mesela göz için aile hekimlerine randevu kontenjanı veriliyor. 3-4 gün sonraya randevu alınabiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Diş için var mı bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,316
Üyeler
202,575
Son üye
ggorkem
Geri