🔥İndirim Getir Büyük Algida dondurmalarda sepette %50 indirim

Reaksiyon skoru
21
IMG_20250510_195739.webp

Magnum yemeyeli 13 yıl oldu değer mi?

Magnum yemeyeli 13 yıl oldu değer mi?
Değmez, fiyatları aşırı şişirmeye devam ediyorlar. Her yıl bir dondurma neden artar? Hemde aşırı artış var. Geçen yıl ki fiyatlarla ab ülkeleri almaya devam ederken biz 20 tl zam gördük nereden bakarsan bak yüzde 50 zamlarla her yıl şişiriyorlar. Almamaya devam edersek asıl satılması gereken fiyata satacaklar.

Aynı dondurmaların Ab ülkelerindeki içeriğine bakın bir de bizdeki içeriğine bakın en basitinden meyve oranı,süt oranı vs...
Daha çok para ödeyip daha kalitesiz şeylere mahkum kalıyoruz.

Değmez, fiyatları aşırı şişirmeye devam ediyorlar. Her yıl bir dondurma neden artar? Hemde aşırı artış var. Geçen yıl ki fiyatlarla ab ülkeleri almaya devam ederken biz 20 tl zam gördük nereden bakarsan bak yüzde 50 zamlarla her yıl şişiriyorlar. Almamaya devam edersek asıl satılması gereken fiyata satacaklar.
değmez. 10 yıl önceki magnumla alakası yok. dondurma gibi de değil buz yiyormuş gibi
İndirim varken bir şeyler almak isterdim. Benim en son yediğim dondurma 1 hafta önce Max Duo ardılısı Conboo. En iyi dondurmalar özellikle Max serisini falan hep kaldırdılar

Geçen sene yaz aylarında haftada 2-3 hata 4 kere bu kampanya oluyordu, carte dorlar 100tl indirime giriyordu birde bu kampanya ile beraber getirme parası dahil tanesi 55-60 TL'ye denk geliyordu evi dondurma doldurmuştum 10-15 kutu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,591
Üyeler
173,840
Son üye
Utquick
Geri