Vq249q1alenovo legion r25-i30 aldım fakat takılma ve yüksek ölçüde ghosting var. 24 inç full hd en az 144 hz ıps ekran tavsiyesi alayım.
lenovo legion r25-i30 aldım fakat takılma ve yüksek ölçüde ghosting var. 24 inç full hd en az 144 hz ıps ekran tavsiyesi alayım.
tavsiyeni değerlendireceğim.![]()
Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu monitörü öneriyorum yeni aldım. Karşılaştırmalarını epey adlı siteden yapmıştım sende yapabilirsin.tavsiyeni değerlendireceğim.
AOC 24G4X bu monitör hakkında ne biliyorsun ve AOC 24G2SPAE/BK ile farkını anlatabilir misin?
asusus mu yoksa aoclardan birini mi?Bu monitörü öneriyorum yeni aldım. Karşılaştırmalarını epey adlı siteden yapmıştım sende yapabilirsin.
Asus daha teknolojik ve yeni ayrıca daha hızlı. Aoc de mikrofon girişi var ve Asus daha az elektrik çekiyor.tavsiyeni değerlendireceğim.
AOC 24G4X bu monitör hakkında ne biliyorsun ve AOC 24G2SPAE/BK ile farkını anlatabilir misin?