Neler Yeni

GIBIRNet'ten Uzak Durun Lütfen Dertsiz başınıza dert almayın

ayaz5353

80+
Gıbırnet internet hizmetlerinden almış olduğum abonelik hizmetine benim bilgim dahilinde olmadan DNS eklemişler ve bu DNS kendi yararlarına olmayan sitelere erişimimi engelliyor. Vpn kullanmadan giremiyorum. Örneğin Şikayetvar ya da Vodafone nun sitesine giremiyorum. Böyle birçok firma daha var firmanın müşteri hizmetleri yok sadece WhatsApp üzerinden iletişim sağlanabiliyor ve kaç defa yazdım. İlgilenen yok ya görüldü. Atıyorlar ya da başka firmaları suçluyorlar bizimle alakası yok girmeye çalıştığınız site ile alakalı dediler. Sonrada modeminizle alakalı dediler ama daha önce kullandığım İSS lerde hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sözleşmelerin de 6 ay dan erken çıktığım takdirde son faturama kurulum bedeli yansıtılacağı söyleniyor ama bu şekilde sorunum devam ederse gıbırnet'den çıkacağım ve o kurulum bedelini istedikleri takdirde mahkemeye vericem.

yani kısaca kendi faydalarına olmayan siteleri aboneliginize tanımladıkları dns adresleri sayesinde engelliyorlar ve sorunu karşı tarafa yani diger firmalara atıyorlar onlar bizi engelliyor diye vpnle bu sitelere girilebiliyor ekran resimleriyle birlikte hepsini paylaşıcam burda

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    312.8 KB · Hit: 185
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    284.9 KB · Hit: 175
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    274.9 KB · Hit: 152
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    420.9 KB · Hit: 152
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    253.5 KB · Hit: 154
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    172.5 KB · Hit: 147
  • Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    32.5 KB · Hit: 179

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Furkan Enes Kaplan
Hocam kendiniz sunucu ekleyebiliyor musunuz Sunucu ekle kısmından google dns deneyebilirsiniz

ayaz5353

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kendiniz sunucu ekleyebiliyor musunuz Sunucu ekle kısmından google dns deneyebilirsiniz
ekleniyor ama hocam onların eklediklerini kaldıramıyorsunuz modemim kenetic extra dsl modem üretici firmasından teknik ekip uzaktan baglanıp denedi onlarda kaldıramıyor yani ben ne kadar dns eklersem ekliyeyim öncelik gıbırnetin ekledigi oluyor

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Ben 1.5 senedir aktif kullanıyorum ne kalite konusunda ne de müşteri hizmetleri konusunda hiç sorun yaşamadım. Senin adına üzüldüm umarım çözebilirsin sorunu.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Furkan Enes Kaplan
ekleniyor ama hocam onların eklediklerini kaldıramıyorsunuz modemim kenetic extra dsl modem üretici firmasından teknik ekip uzaktan baglanıp denedi onlarda kaldıramıyor yani ben ne kadar dns eklersem ekliyeyim öncelik gıbırnetin ekledigi oluyor
Anladım hocam tahattut yoksa başka firmaya geçmek en mantıklısı

Mr.White

80+ Bronze
Şu kısıma nerden ulaşıyoruz?

Ekler

• 1668962781804.png
    1668962781804.png
    35 KB · Hit: 87

ayaz5353

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 1.5 senedir aktif kullanıyorum ne kalite konusunda ne de müşteri hizmetleri konusunda hiç sorun yaşamadım. Senin adına üzüldüm umarım çözebilirsin sorunu.
kaç defa yazdım mesajlardada görüyorsunuz ya görüldü atıyorlar yada karşı firmaları suçluyorlar ve ilk defa başıma böyle bir şey geldi daha önce hiç bir firmada böyle bir şeyle karşılaşmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu kısıma nerden ulaşıyoruz?
internet güvenliği kısmından eger extra dsl kullanıyorsanız

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
kaç defa yazdım mesajlardada görüyorsunuz ya görüldü atıyorlar yada karşı firmaları suçluyorlar ve ilk defa başıma böyle bir şey geldi daha önce hiç bir firmada böyle bir şeyle karşılaşmadım
Hocam telefonla arayınca açmıyorlar mı ? Ben 1-2 dakika içinde bağlanıyordum biraz sert bir dille konuşursanız belki yardımcı olurlar

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Hocam birde attığınız DNS'ler bende de ekli fakat dediğiniz sitelere girebiliyorum başka bir sorun olabilir sizde

ayaz5353

80+
Hocam telefonla arayınca açmıyorlar mı ? Ben 1-2 dakika içinde bağlanıyordum biraz sert bir dille konuşursanız belki yardımcı olurlar
kaç defa aradım ulaşamadım en son wpden yazdım işte ama süreç uzadıkça uzadı bu durumdan gerçekten sıkıldım artık o yüzden hukuki işlemleride hafta içinde başlatacagım zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,106
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom