Bütçem oldukça düşük ve baya bir fiyatı düşmüş, kullanacağım bilgisayarda acayip hız beklemiyorum. 2 TB barracuda var traktör gibi çalışıyor o yüzden sessiz çalışması yeterli benim için.Bilinen bir sorunu yok fakat giriş seviye bir ürün, pek bir kalite beklentiniz olmasın. Ucuz fiyata bulduysanız alabilirsiniz.
Pek beklemesine gerek yok aslında, aynı kalitede ürünler. Benzer yapıya sahipler, bu bütçede sorunu olmadığı sürece ucuz olan diski almak daha mantıklı sayılır.Gaming Geceleri'nde bu ürün o fiyatlara düşüyor, bu düşmese bile alt modeli olan AS340 düşüyor, bekleyebiliyorsan bekle derim.
Evet kontrolcüleri aynı, sıralı okuma yazmada AS350 daha önde.Pek beklemesine gerek yok aslında, aynı kalitede ürünler. Benzer yapıya sahipler, bu bütçede sorunu olmadığı sürece ucuz olan diski almak daha mantıklı sayılır.
Pek beklemesine gerek yok aslında, aynı kalitede ürünler. Benzer yapıya sahipler, bu bütçede sorunu olmadığı sürece ucuz olan diski almak daha mantıklı sayılır.
Bir hız beklentim yok 400/400 bile verse iyidir benim gözümde sadece 2 3 sene götürse yeterli olur.Evet kontrolcüleri aynı, sıralı okuma yazmada AS350 daha önde.
AS350 180TBW diye biliyorum, Gigabyte hakkında bilgi bulamadım. Değer mi bilmem hocam.
Giigabyte hakkında bilgi bulamadım.
Bilinen bir sorunu yok fakat giriş seviye bir ürün, pek bir kalite beklentiniz olmasın. Ucuz fiyata bulduysanız alabilirsiniz. Patriot Burst modelinin fiyatı bu denli uçmuşken tercih edilebilir.
269 TL'ye sipariş verdim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Evet kontrolcüleri aynı, sıralı okuma yazmada AS350 daha önde.
AS350 180TBW diye biliyorum, Gigabyte hakkında bilgi bulamadım. Değer mi bilmem hocam.
Hayırlı olsun 1/2 ay sonra bende almayı düşünüyorum bir inceleme yaparsan sevinirim.269 TL'ye sipariş verdim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.