Şimdi almayacağım önden araştırıyorumElimde 4060ti de en iyilerden sogutmasi olan Asus Dual 4060ti var. Kutulu garantili tertemiz urun. Eger piyasadan dusuge temiz kart almak isterseniz gorusebiliriz. Ben de amd alacagim icin satiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Furmak testi testi 65.66.67 derece. Hot spot 75.80 arasi. Cok iyi bir kart.
Galax mı daha iyi asus dual mi 2-3k vermeye gerek varmı sorunlumu galaxdeğil, en ucuz kart windforce değil galax zaten
GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46ISL8MD8COC) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA DLSS 3, ultra verimli Ada Lovelace mimarisi ve RTX’in tam ışın izleme özelliğinden güç alan GeForce RTX 40 Serisiwww.gaming.gen.tr
1k farkı bile hak etmiyor galax al geçŞimdi almayacağım önden araştırıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Galax mı daha iyi asus dual mi 2-3k vermeye gerek varmı sorunlumu galax
Zaten 3 ay taksitle alacağım için hemen hemen aynı fiyata geliyor birisi her ay 5200 birisi 5500 almışken en iyisini alayım bari soğutması iyi diyorlar1k farkı bile hak etmiyor galax al geç
yk varsa 6 taksit yapıyorZaten 3 ay taksitle alacağım için hemen hemen aynı fiyata geliyor birisi her ay 5200 birisi 5500 almışken en iyisini alayım bari soğutması iyi diyorlar
3 ay taksit yeterli 2 ay bile yeter
hocam sağolun galiba bunu alacağımCOLORFUL iGame RTX 4060 Ti Ultra 8GB GDDR6 128Bit W OC 8GB-V DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
peşin alabilirsen bu daha mantıklı
Bu kart cuma günü incehesap gamingde indirime girebilir cuma gününü beklemeni tavsiye ederimCOLORFUL iGame RTX 4060 Ti Ultra 8GB GDDR6 128Bit W OC 8GB-V DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
peşin alabilirsen bu daha mantıklı
hocam sağolun galiba bunu alacağım
neden gayet güzel kartConquerorXIV bunun önerdiği hiçbir şeyi almayın her zaman en kötülerini önerir sağolsun.
Acayip bir kişiliğe sahip bir çocuk. Tek bilgisi ekran srgb değeri başka bir bilgisi olduğunu zannetmiyorum bu çocuğun.neden gayet güzel kart