fiyatı ne?sizce bu parça alınır mı beyler fiyatı gayet güzel biraz ısınan bir marka ama f/p diye düşünüyorum
pahalı dostum o fiyata 580 8gb lik model bulunabilir
570 in sıfırı hangi sitede nerede var linki var mı dostum bakalımdostum sıfır ürün, 8 gblk model aynı fiyata nasıl bulacaksın
Knk nasıl sıfır oluyor rx 570 in üretimi hala varmı?dostum sıfır ürün, 8 gblk model aynı fiyata nasıl bulacaksın
konu başlığı zaten link dostum kopyala yapıştır n11 e atar direkt bakabilirsin, sana zahmet aynı fiyata 8lik modeli atar mısın bi, o dediğin şey senin 1 sene önceydi, bulunursa 2.e l bulunur570 in sıfırı hangi sitede nerede var linki var mı dostum bakalım
kartın sıfırı yok o kart 2. eldir açıklamayı oku veya adama sorkonu başlığı zaten link dostum kopyala yapıştır n11 e atar direkt bakabilirsin, sana zahmet aynı fiyata 8lik modeli atar mısın bi, o dediğin şey senin 1 sene önceydi, bulunursa 2.e l bulunur
asjkdasdasjha tamam knk gözlerine bereket sıfır kutulu yazan şeyi de görmüyorsan ne diyim teşekürler geri dönüşün içinkartın sıfırı yok o kart 2. eldir açıklamayı oku veya adama sor
Fiyat yok, link yok?