Neler Yeni

Gigabyte Aorus Yeni Şişme Oyuncu Koltuğu!

BeKo'O

80+ Silver

Evet bizim gibi garibanları düşünüp Aorus böyle bir şey yapmış ama aklımda soru işaretleri var; İnşallah Aorus damgası var diye fiyatı bin TL'den başlatmazlar ayrıca kutu içerisinden pompa veya ekstra bir aparat vs. çıkacak mı bilinmiyor. Üst tarafa Kumaş kaplaması güzel düşünülmüş ama buradan gördüğümüz kadarıyla malzeme olarak çok dandik bir naylon kullanılmış, anladığım kadarıyla buna oturup yanlışlıkla gaz çıkarsan her an patlayabilir gibi duruyor. Keşke malzeme olarak kauçuk veya farklı bir şey kullanılsaymış çünkü böyle yüzme kolluklarına benziyor. Benim kedi sürekli plastik sandalyemi tırmalıyor o yüzden bunu almam imkansız :(
Boyut olarak da bayağı küçük olacak muhtemelen, kısaca sehpa üstü Laptop kullanıcıları için güzel ve rahat olabilir ama masaüstü için altına 5 katlı apartman çıkman gerekebilir.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Harbiden ya çok dandik olmuş.

BeKo'O

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Yere sağlam bassın diye düzeltecekken tasarımı biraz hiçe saymışlar ben de çok beğenemedim çakma kral tahtlarını andırıyor
Tasarımı neyse, hani harbiden iş görecek sağlam bir şey yapmış olsalar belki tasarıma göz yumup alırsın ama şimdi bunu alsan sivri bir şey ufak bir temas etse bomlayacak gibi duruyor hiç güven vermiyor.

UzziBow0

80+
Hhahahahah çok iyi la ama ben demir sandalyem de oynamaya devam edeceğim kb gigabyte.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,218
Üyeler
160,991
Son üye