Neler Yeni

Çözüldü✓ Gigabyte B450 Gaming X vs Gigabyte B450M S2H ARGB için

melvard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Melih Vardar
Merhaba. Yeni bir pc topluyorum ve alacağım kasa Aerocool Airhawk Duo. Bu kasanın ışıklandırması için ARGB destekli bir anakart gerekliymiş galiba. Ben normalde B450M S2H tercih edecektim ama biraz daha fazla ekleyip B450 Gaming X almaya değer mi? Gaming X modelinin S2H'a göre eksiği veya fazlaları nedir? Tek farkı ARGB desteği mi?

Ayrıca Airhawk duo ve Mb511 arasında kalmıştım kasa tercihi konusunda da. En son Aerocool'u tercih ettim. Bu konuda da fikri olan belirtirse sevinirim. Yakın fiyatlarda daha yüksek performanslı bir kasa vs. için.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Eğer ARGB ışıkları yazılım ile kontrol etmek istiyorsan B450 Gaming X alabilirsin, 2 tane ARGB girişi var, ancak alman şart değil çünkü zaten kasanın ARGB için kontrolcüsü var, kasanın üstündeki tuş ile ışık efektleri değiştirebilirsin.
Eğer çok gerek duymuyorsan almana gerek yok.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Merhaba. Yeni bir PC topluyorum ve alacağım kasa Aerocool Airhawk Duo. Bu kasanın ışıklandırması için ARGB destekli bir anakart gerekliymiş galiba. Ben normalde B450M S2H tercih edecektim ama biraz daha fazla ekleyip B450 Gaming X almaya değer mi? Gaming X modelinin S2H'a göre eksiği veya fazlaları nedir? Tek farkı ARGB desteği mi?

Ayrıca Airhawk duo ve Mb511 arasında kalmıştım kasa tercihi konusunda da. En son Aerocool'u tercih ettim. Bu konuda da fikri olan belirtirse sevinirim. Yakın fiyatlarda daha yüksek performanslı bir kasa vs. için.
Gaming X S2H'tan VRM olarak bir tık iyi diyebiliriz.
Ek olarak mATX değil, normal ATX boyutta.
2 RGB, 2 ARGB girişi var, S2H'ta bir tane RGB girişi var.
Fakat o da sadece 7 renk destekliyor ve efektler sınırlı, kullanma daha iyi.
Airhawk Duo alan sana ışıkları yazılımla kontrol için önerim kesinlikle Gaming X.

melvard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Melih Vardar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ARGB ışıkları yazılım ile kontrol etmek istiyorsan B450 Gaming X alabilirsin, 2 tane ARGB girişi var, ancak alman şart değil çünkü zaten kasanın ARGB için kontrolcüsü var, kasanın üstündeki tuş ile ışık efektleri değiştirebilirsin.
Eğer çok gerek duymuyorsan almana gerek yok.
Gaming X S2H'tan VRM olarak bir tık iyi diyebiliriz.
Ek olarak mATX değil, normal ATX boyutta.
2 RGB, 2 ARGB girişi var, S2H'ta bir tane RGB girişi var.
Fakat o da sadece 7 renk destekliyor ve efektler sınırlı, kullanma daha iyi.
Airhawk Duo alan sana ışıkları yazılımla kontrol için önerim kesinlikle Gaming X.
Aslında ARGB özelliğinin yanında daha çok 4 ram slotu özelliği ilgimi çekti. S2H'da eksik bulduğum bir özellikti. S2H'a göre herhangi bir eksikliği yoksa o zaman Gaming X'i tercih ederim. Teşekkürler yorumlarınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,526
Üyeler
164,860
Son üye
Pogwue
Top Bottom