Ben sana kartı üreten adamın sitesine bak diyorum
Yav tamam hocam alında 3600 mhz ram takın. Ben sizin için diyorum. Siz bilirsiniz.Çok fazla yanlış bilgi var.
B450M H üst model değil
B450M S2H'nin bir düşük modeli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sana kartı üreten adamın sitesine bak diyorum
Sen bana epey.com diyorsun.
B450M S2H elimde vardı, 3 hafta kadar önce sattım.
Kartın özelliklerini iyi biliyorum.
Kolay bilgi yerine, gidin doğru bilginin araştırmasını yapın.
Verdiğiniz bilgiler hep yanlış.
Bizim için diyorsun, eyvallah sağolasın.Yav tamam hocam alında 3600 mhz RAM takın. Ben sizin için diyorum. Siz bilirsiniz.
Ben bu daha iyi şu daha iyi demedim. Sadece b450m h 3600 s2h 3200 mhz destekliyor dedim. S2h'ın 3200 olması anakartın kötü olduğunu, h serisinin 3600 mhz olmasıda iyi bir anakart olduğunu göstermiyor. Yani ben yüksek mhz li ram takmak istiyorsa h serisini almasını önerdim. Bende İnternetin yalancısıyım yani kusura bakmayın kırdıysam.Bizim için diyorsun, eyvallah sağolasın.
Ama bunu doğru bilgi vererek yap.
Biz sana "bilgi verme - yardım etme" demiyoruz ki.
Yanlış biliyorsun, bu yüzden yanlış bilgi veriyorsun.
Senin "B450M H daha iyi" tavsiyenle alışveriş yapanlara, istemeden de olsa yanlış ürün aldırmış, bir nevi mağdur etmiş oluyorsun.
Sana burada doğrusunu gösteriyoruz. "Ben sizin için diyorum. Siz bilirsiniz." diye alınıyorsun. Yapma kral.
Asıl sorun s2hnin 3200mhz olmaması.Ben bu daha iyi şu daha iyi demedim. Sadece b450m h 3600 s2h 3200 mhz destekliyor dedim. S2h'ın 3200 olması anakartın kötü olduğunu, h serisinin 3600 mhz olmasıda iyi bir anakart olduğunu göstermiyor. Yani ben yüksek mhz li RAM takmak istiyorsa h serisini almasını önerdim. Bende İnternetin yalancısıyım yani kusura bakmayın kırdıysam.
Tamam hocam şuan bende baktım bazı yerlerde 3200 mhz diyorda sadece gigabyte nin sitesinde 3600 mhz yazdığını gördüm. Büyük ihtimal 3600 mhz'dır.Asıl sorun s2hnin 3200mhz olmaması.