Dolar kuru 6 iken aldığım sistemin fatura tarihi ve anakart fiyatı. 1.5 seneden fazla olmuş üstüne dolar 12 Ve bu anakartı 340 TL ye alıyorsun.S2H mı güzel
Fiyatına bir şey demiyorum fiyatı iyi zaten ama şuna bak sanki hurdacıdan çöpten parça bulup birleştirmişler bu çıkmışDolar kuru 6 iken aldığım sistemin fatura tarihi ve anakart fiyatı. 1.5 seneden fazla olmuş üstüne dolar 12 Ve bu anakartı 340 TL ye alıyorsun.
Fatura Tarihi: 01-04-2020
ASRock B450M HDVR4 2DDR4 4SATA3 AM4 mATX Anakart 1 ADET(UNIT) 332,67 TL
Zort yazmak ban sebebi mi?Fiyatına bir şey demiyorum fiyatı iyi zaten ama şuna bak sanki hurdacıdan çöpten parça bulup birleştirmişler bu çıkmış
Tabi sende B550 Mortar Wifi var, tuzun kuru. Biz ölücülere göre yıldız gibi parlıyor bu anakart şuan.Fiyatına bir şey demiyorum fiyatı iyi zaten ama şuna bak sanki hurdacıdan çöpten parça bulup birleştirmişler bu çıkmış
Mortar değil CarbonB550 Mortar Wifi
Hocam imzanizdaki sistem hazır mı kendiniz mi topladinizFiyatına bir şey demiyorum fiyatı iyi zaten ama şuna bak sanki hurdacıdan çöpten parça bulup birleştirmişler bu çıkmış
Klasını sarstık adamın bak ya, durduk yere.Mortar değil Carbon
Kendim topladımHocam imzanizdaki sistem hazır mı kendiniz mi topladiniz
Ne kadar tuttu hocamKendim topladım
Çok eskiden topladım 25.000 liraya falan, hatta mining yaptım ekran kartıyla bayağı bir süre mining i de katarsak işin içine bedavaya geldi sistemNe kadar tuttu hocam