Destekler fakat üst bir işlemciye daha kaliteli anakart alırsan daha iyi ilerde.Gigabyte B450M S2H anakart alacağım bütcem ona yetiyor daha sonra da işlemci olarak 2600X işlemcimi satıp 5600X işlemcisini alacağım destekliyor değil mi B450M S2H anakartları 5000 serisi işlemcileri?
Reis bios güncellemesini ben işlemciyi aldıktan sonra pc ciye gitsem yapar mıDestekler fakat üst bir işlemciye daha kaliteli anakart alırsan daha iyi ilerde.
Reis bios güncellemesini ben işlemciyi aldıktan sonra pc ciye gitsem yapar mıF60 sürümü ile destekliyor.
Destekler fakat üst bir işlemciye daha kaliteli anakart alırsan daha iyi ilerde
Hayırlısıyla 5600x işlemcisini alayım da daha fazlasını takmam yeter bana inşAllahDestekler ama 5600X'den fazlasını takmayın.
Nasıl bios güncellemesi oluyor bilmiyorum daBIOS güncellemesi ile destekler.
Bir sorun çıkmazNasıl bios güncellemesi oluyor bilmiyorum da
Bence pc ciye götürme.Reis bios güncellemesini ben işlemciyi aldıktan sonra pc ciye gitsem yapar mı
yaparda götürme birde hang ilemciyi takacaksınızReis bios güncellemesini ben işlemciyi aldıktan sonra pc ciye gitsem yapar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis bios güncellemesini ben işlemciyi aldıktan sonra pc ciye gitsem yapar mı
Nasıl bios güncellemesi oluyor bilmiyorum da
B450 anakartını satın aldığım da bios güncelli geliyor değil mi
Burda F60H F60F var bios güncellemesi için hangisini seçmek lazım ?Bir sorun çıkmaz
Burda F60H F60F var bios güncellemesi için hangisini seçmek lazım ?Bence pc ciye götürme.
B450 S2H anakartı alıcam reis sonra da 2600x işlemcimi satıp 5600x alıcam hayırlısıylayaparda götürme birde hang ilemciyi takacaksınız