Arkadaşlar abiler cümletten hayırlı akşamlar ben bu anakartı aldım bazı yorumlarda kasa fan girişleri az demişler benim kasam Ranker Virgo 4 adet fanı mevcut bu anakart o 4 adet fanı çalıştırabilir mi ? yardımcı olursanız sevinirim sağlıcakla kalın.
Fan çoklayıcı alırsın.Arkadaşlar abiler cümletten hayırlı akşamlar ben bu anakartı aldım bazı yorumlarda kasa fan girişleri az demişler benim kasam Ranker Virgo 4 adet fanı mevcut bu anakart o 4 adet fanı çalıştırabilir mi ? yardımcı olursanız sevinirim sağlıcakla kalın.
Nasıl yani b450m s2h modeli gibi 4 adet fan çalıştıramıyor mu ?Fan çoklayıcı alırsın.
Nasıl yani b450m s2h modeli gibi 4 adet fan çalıştıramıyor mu ?
O zaman iptal edip yine b450m s2h alacağız aralırdan 10 lira fark vardı v2 daha cazip geldi ama bu fan olayı beni korkuttu 40 lira verip çoklayıcı alacağıma 10 lira verip eskisini alırımBöyle ürünler var amacı 4 fanı 1 fanmış gibi kullandırmak. Önerim bu ürün değildir. Sadece örnek olarak attım pek anlamıyorum hangisi kaliteli hangisi değil.Alfais 4303 4 Pin Fan Çoklayıcı Y Pwm Çoklayıcı Splitter Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Alfais 4303 4 Pin Fan Çoklayıcı Y Pwm Çoklayıcı Splitter Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kanka yeni olanın mosfeti güncellenmiş v2de bide 64 gb ram desteği gelmiş o kadar kart diğerine göre daha iyi bence ama benim kasada 4 fan var onu nasıl ayarlıcam sende kaç fan var kasadabende v2 olanı aldım o daha iyi diye burda soylemıslerdi eskı olan dahamı ıyıydı yani?
Gibi derken? b450s2h modelinde de çok değil ki fan girişleri.Nasıl yani b450m s2h modeli gibi 4 adet fan çalıştıramıyor mu ?
Kanka anladımda ben s2h normal modelde 4 fanıda çalıştırıyordum kasa ranker virgo herhalde fan bağlayıcı molex var onun sayesinde oluyor ama o sorun yaratmaz mı ?Gibi derken? b450s2h modelinde de çok değil ki fan girişleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoklayıcı ile kullanıyorum 4 fanı.
benim kasa dark guardıan 4x12 rgb fanları falan tek girişte sorun olmıcak galiba ?Gibi derken? b450s2h modelinde de çok değil ki fan girişleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoklayıcı ile kullanıyorum 4 fanı.