Neler Yeni

Gigabyte B450M S2H V2'nin fan girişlerinin az olması sorun olur mu? Olursa nasıl çözerim?

TheMasıc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Tugay Tarlacı
Arkadaşlar abiler cümletten hayırlı akşamlar ben bu anakartı aldım bazı yorumlarda kasa fan girişleri az demişler benim kasam Ranker Virgo 4 adet fanı mevcut bu anakart o 4 adet fanı çalıştırabilir mi ? yardımcı olursanız sevinirim sağlıcakla kalın.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Arkadaşlar abiler cümletten hayırlı akşamlar ben bu anakartı aldım bazı yorumlarda kasa fan girişleri az demişler benim kasam Ranker Virgo 4 adet fanı mevcut bu anakart o 4 adet fanı çalıştırabilir mi ? yardımcı olursanız sevinirim sağlıcakla kalın.
Fan çoklayıcı alırsın.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Nasıl yani b450m s2h modeli gibi 4 adet fan çalıştıramıyor mu ?
Böyle ürünler var amacı 4 fanı 1 fanmış gibi kullandırmak. Önerim bu ürün değildir. Sadece örnek olarak attım pek anlamıyorum hangisi kaliteli hangisi değil.

TheMasıc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Tugay Tarlacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle ürünler var amacı 4 fanı 1 fanmış gibi kullandırmak. Önerim bu ürün değildir. Sadece örnek olarak attım pek anlamıyorum hangisi kaliteli hangisi değil.
O zaman iptal edip yine b450m s2h alacağız aralırdan 10 lira fark vardı v2 daha cazip geldi ama bu fan olayı beni korkuttu 40 lira verip çoklayıcı alacağıma 10 lira verip eskisini alırım

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
bende v2 olanı aldım o daha iyi diye burda soylemıslerdi eskı olan dahamı ıyıydı yani?

TheMasıc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Tugay Tarlacı
bende v2 olanı aldım o daha iyi diye burda soylemıslerdi eskı olan dahamı ıyıydı yani?
Kanka yeni olanın mosfeti güncellenmiş v2de bide 64 gb ram desteği gelmiş o kadar kart diğerine göre daha iyi bence ama benim kasada 4 fan var onu nasıl ayarlıcam sende kaç fan var kasada

Hobwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert Can Ünlü
Nasıl yani b450m s2h modeli gibi 4 adet fan çalıştıramıyor mu ?
Gibi derken? b450s2h modelinde de çok değil ki fan girişleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoklayıcı ile kullanıyorum 4 fanı.

TheMasıc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Tugay Tarlacı

Kanka anladımda ben s2h normal modelde 4 fanıda çalıştırıyordum kasa ranker virgo herhalde fan bağlayıcı molex var onun sayesinde oluyor ama o sorun yaratmaz mı ?

Hobwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert Can Ünlü
Demek ki kasanda kendiliğinden çoklayıcı varmış. Tek bir girişten güç çektiği için olması gerekenden biraz daha yavaş çalışır, led varsa led biraz sönük yanar onun dışında bir sorun olmaz.

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin

benim kasa dark guardıan 4x12 rgb fanları falan tek girişte sorun olmıcak galiba ?

Top Bottom