Gigabyte B650M DS3H ve Ryzen 5 7600 kullanıyorum. Can sıkıntısından Valorant oynayacağım fakat TPM hatası alıp duruyorum. Anakart üzerinden AMD CPU fTPM ayarını maalesef bulamadım. Nasıl açabilirim bu ayarı? Windows 11'i sorunsuz kullanmaktayım.
YouTube de vardır belki oraya bı bakGigabyte B650M DS3H ve Ryzen 5 7600 kullanıyorum. Can sıkıntısından Valorant oynayacağım fakat TPM hatası alıp duruyorum. Anakart üzerinden AMD CPU fTPM ayarını maalesef bulamadım. Nasıl açabilirim bu ayarı? Windows 11'i sorunsuz kullanmaktayım.
Baktım hep eski ayarlar.YouTube de vardır belki oraya bı bak
Bilen birileri yazar şimdi merak etmeBaktım hep eski ayarlar.
TPM açıktır. Secure Boot kapalıdır. Boot sekmesinden CSM Support ayarını Disabled yapıp kaydedip çık. Ondan sonra o sayfa da Secure Boot'u aktif hale getir.Gigabyte B650M DS3H ve Ryzen 5 7600 kullanıyorum. Can sıkıntısından Valorant oynayacağım fakat TPM hatası alıp duruyorum. Anakart üzerinden AMD CPU fTPM ayarını maalesef bulamadım. Nasıl açabilirim bu ayarı? Windows 11'i sorunsuz kullanmaktayım.
malesef bu sorunu bende yaşadım sorunu çözemediğim için windows 10 a geri döndüm. gigabyte ankartlarda olan ve uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorun.Gigabyte B650M DS3H ve Ryzen 5 7600 kullanıyorum. Can sıkıntısından Valorant oynayacağım fakat TPM hatası alıp duruyorum. Anakart üzerinden AMD CPU fTPM ayarını maalesef bulamadım. Nasıl açabilirim bu ayarı? Windows 11'i sorunsuz kullanmaktayım.