değil ama asusun hangi model olduguda önemli mesela rog 1660 super vardı eskiden bende çok fena kartdıMerhaba. Gigabyte ekran kartlı bir sistem almak istiyorum. Forumda birkaç kişi gigabyte ı önermiyor. Sizce msi, asus gibi sağlam marka mıdır?
asus kadar aslaMerhaba. Gigabyte ekran kartlı bir sistem almak istiyorum. Forumda birkaç kişi gigabyte ı önermiyor. Sizce msi, asus gibi sağlam marka mıdır?
hangi modeli alcaksınızMerhaba. Gigabyte ekran kartlı bir sistem almak istiyorum. Forumda birkaç kişi gigabyte ı önermiyor. Sizce msi, asus gibi sağlam marka mıdır?
değil ama asusun hangi model olduguda önemli mesela rog 1660 super vardı eskiden bende çok fena kartdı
Reis model model değişiyor çoğu şey.
Gtx 1660s. Sorun çıkartır mı sizce?hangi modeli alcaksınız
yok alabilirsinGtx 1660s. Sorun çıkartır mı sizce?
Güzel karttır alınabilir.Gtx 1660s. Sorun çıkartır mı sizce?
dostum malesef millet bilgisi olmadan sallamayı çok seviyor giga adamdır elbette bazı modelleri kötü olabilir ama millete çok aldırma doğru kaynak herzaman nette karşılaştırmalar vardır onlara bak 1660s için bişi deişmez ama tüm markalar aşşagı yukarı aynıdırMerhaba. Gigabyte ekran kartlı bir sistem almak istiyorum. Forumda birkaç kişi gigabyte ı önermiyor. Sizce msi, asus gibi sağlam marka mıdır?