Aliyılmaz
80+ Bronze
bu monitör alınır mı? genelde cs go oynuyorum https://www.canadacomputers.com/product_info.php?cPath=22_700_1103&item_id=225725
hocam birileri diyor ölü piksel büyümesi olabilir birileri diyor ölü piksel büyümez ilerde sorun yaratırmı ölü piksel çıksa?Evet, doğru kronik ölü piksel sorunu var.
İlk aldığımda ortada ölü piksel çıktı değiştirmeye gittim yine çıktı. Kaliteli mi kaliteli ama ölü piksel sorunu var. Piksel gözüme çarpmıyor kullanmaya devam ediyorum.
ölü piksel büyümesi ne ilk defa duyuyorum amoled yanığına ilerde boya akması olur diyenler gibi. atmasınlarhocam birileri diyor ölü piksel büyümesi diye bişey yok birileri diyor ölü piksel büyümez ilerde sorun yaratırmı ölü piksel çıksa?
Ben bir süredir ürünü kullanıyorum ve ölü piksel büyümesi diye bir şey yok. O ölü pikselin çevresindeki piksel ölebilir vaadini doldurabilir büyük bir şey gibi gözükür ama bu ölü piksel büyümesi olarak geçmez.hocam birileri diyor ölü piksel büyümesi diye bişey yok birileri diyor ölü piksel büyümez ilerde sorun yaratırmı ölü piksel çıksa?